Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-08, 09:09   #28
PRoDaTeR
Asker !!!

PRoDaTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 52
PRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant future
PRoDaTeR - MSN üzeri Mesaj gönder PRoDaTeR - YAHOO üzeri Mesaj gönder PRoDaTeR isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
SuddenStrike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Tombala kötülemek gibi oluycak ama bu program benim modemimi uçurdu sırf bu yüzden 3 defa format atmak zorunda kaldım onca regedit kayıtlarını temizlemek ile ugraştım bu program ile aynı anda ventrilo kullanıyoduk ventrilo ile konuşurken abartmıyorum benim söyledigim bi kelime karşıya 5.5 dakikada gitti inanılmaz yavaşlatıyo ben tavsiye etmiyorum kullanan ve fayda gören varsa ne mutlu ama bana yaramadı bilgisayarımın azına etti :S
Program açık olduğu zaman turk sitelerine erişimde güclük çekersiniz...
bende program acıkken skype kullanıyodum göruntu ile ses arasında daglar kadar fark vardi.

proxifieri sadece oyundaki lagı 0 a indirmek amaclı kullanacaksın.zaten konuda o amaclı acıldı
.

---------------------------------------------------------------

.
Alıntı:
Prozody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Ip Cikmadi Benim Ya Bi Yardim Etsnz

shockchain i kullanacaksin ip yi leri görebilmek icin sen sadece proxifieri indirip kurmussun .
proxifieri shockchainle buldugun ipleri girmek için kullanacaksın
.

---------------------------------------------------------------

.
Alıntı:
evilcult17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
kernel hatası verior bende SocksChain nasıl aşacaz bu hatayı bilen varmı acaba?
ilk defa duydugum bir hata Resim katarmısın hatayı aldıgın zaman ?