Konu
:
Dikkatinizi Çektimi ?
Tekil Mesaj gösterimi
02-02-08, 11:01
#
11
_Datarzore_
_MefinaH_
Tecrübe Puanı:
21
Alıntı:
istanbulls2
adlı üyeden alıntı
alakası yok bence cunku oyun oynayan turklerın hepsı bu forma takılmıyorkı boyle bır sonuc cıkarasın he söyle dersen olur 3sene önce beramusda oynarken player acayıp coktu her slotun basında paramunda bekler gıbı beklıyorduk buna skeleton da dahıl heryer cok kalabalıktı ıste ozaman oyun guzeldı oyuna gıre bılmek ıcın geceden gırıp gunduz oynardık hemde 3sunucu olmasına ragmen bende premıum var ama olmasa bıle rahatlıkla 2cı sunucuya oglen ıstedgıgım saatde gırerım hatta 1cı sunucuya bıle gırerım ne zamankı bu yenı maradon paketı geldı oyun ozaman battı.lag basladı dc basla dı falan fılan.sonra oyunun tamamen para uzerıne yapılanması hepden batırdı yok platınum pre yok %400ex sc falan fılan bunlar oyunu mahveden unsurlar senın paran yok realde veya yatırmak ıstemıyorsun boyle seylere lw 70 sen lw 71 olana kadar charı yenı acan adam 75 oluyor sımdı bu durum adıl olmadıgından herkez oyunu bırakıyor.sonrada burdan koxp kuranlara kotu gozle bakıyorsunuz.adamın parası yok parası olanla nasıl kafa kafaya ex kassın?sen koxp kurana sorsana bı neden kuruyorsun.ne dıycek 3 senede 80 olmak ıstemıyorum dıye bı cevap alırsın.sen dıyceksınkı emegınle ex kas oda dıycekkı ver pot mana parası kasayım.herkezın gecmısınde dupe koxp vardır yok dıyen adamda yoktur.k2 yılbası eventını beklendıgı gıbı yapmadı ahada bunlar oldu.yagmurdan kacarken doluya tutuldular.ben gece 12 1de edanada e1 e2 gırıyorum paramunlar bomboş.eskıden sıra beklerdın baskanla muhabbetı kurardın fılan ama sımdı oyle deıl adamlar paramuna r ıle vuruyor adama dıyorum skıl vur dıyor manam yok.e dıyom mana yoksa nıe gelıon dıyor nasıl ex kascam e oda haklı zar zor dandık skılde olsa vurdurmaya calısıoruz.fakat bu böyle nereye kadar gıder bılemıyorum.80lw arkım param yok ne yapa bılırım dedı bende gylopont kesek dedım kestık sabaha kadar..75lw mage arkım skıl sıfırlatmak ıcın 2gun gylopont kestı 72lw adam para kasmak ıcın gylopont kesıyor sımdı soruyorum sıze bu boyle nereye kadar gıder..valla bende gylopont kesıyorum.gylopontun basında sra olunca stegedon mastodon kesıorum.gecen cz de mastodonda pot parası kastım.k2 yılbası eventınde para kazandıracak seyler yapsaydı bunlar olmazdı dupe yasak.koxp yasak.o yasak bu yasak.bıde krallar savas oldumu savasa cagırıolar.e be kades dedım bızım krala sen sımdı savasa cagırıosun ıyı guzelde pot mana parasımı var savasa gelcez.ya ols abıle mıllet ex kasar o pot manayla..neden savasa gelsın..dıyor sende haklısın.o yuzden ne yapıp ne edıp k2 nın npc lerdekı pot mana fıyatlarını dusurmesı lazım..vede drop oranını yukseltmesı lazım veya boss oranını..10tane atılla kesıom gıne bısey yok
1kere hyde kestım daha karlı cıktım 1m para cıktı atılladan oda cıkmadıı
o yuzden bu sıte yonetıcılerı artık sılerınde bıseyler yapması lazım gm yemı dıosunuz k2 yonetıcısınemı dıyosunu bırıne dıyın bu sorunlarımızı artık bırı bızı dıkkate almalı cunku bıoz musterıyız...
Gerçekten Çok Ama Çok HakLısın Oyun Eskisi Gibi DeğiL Herkesin Kendine Göre nedeni War
_Datarzore_ - Daha fazla Mesajını bul