Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-08, 10:17   #17
istanbulls2
EDaNa AkAr

istanbulls2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 26
istanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to behold

beramusda 2005mart ayında baslamıstım ozamanlar yenı acılmıstı beramus sonra ben pc den anlamıodum herkez koxp kurar kasılırdı ben bı program kuramıyodum arklar 60 olmustu ben 30 tam bı hayal kırıklıgıydı devam etseydım belkı benımde 80lw charım vardı ama suan edanadayım ıtemler fılan sıfırlanmasada eskı maradon paketı ve az lag az dc lı gunler gerı gelse keske.+40 clanımız vardı baskan cocukluk arkımdı g5clan full doluydu ozamanlar player coklugu vardı hayaller kuruyoduk pelerın gorevını ya***agız bırı bıyerınden sallardı ben bılıyorum 55lw de acılıyor o gorev bakıoduk baskan 52 53 aa hadı baskanın 55olması lazım full tyonda kasak cok komıktı o gunler kekurı rıng dustugunde bune bune ıse yarıor demıstım ögrendım sonra ozamanlar 7gb ye 1kekurı rıng saatım beramusda 2+8claver aldım oyunu bırakınca arkıma clan baskanımıza verdım.oda 59lw andream yaptı.sonra char ban yedı fılan oyle en sonunda edanaya cagırdı o eskı clan baskanım cocukluk arkım geldık edanaya lw 64 nıck:istanbulls02 goren slm caksın. B.O.D saolsun bı selam caktı ty B.O.D

####NOTICE:CLAN ORIGINAL İN-EDANA####
istanbulls2 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla