03-02-08, 12:49
|
#21 |
| Terk-i Diyar Vakti
Tecrübe Puanı: 0 | Juli4noS sana katılmıyorum bence KE dönemi bu oyunun en zevk verdiği dönemdi ben şu anda öyle birşey olsun KE ye dönmek için charlarımdanda itemlerimdende vazgeçmeye razıyım ben bu oyuna ticari gözle bakmıyorum evet item alıp satıyorum ama o parayla gene item alıp ya da daha yüksek lvl i bir char alıyorum yani cebime gitmiyor
KE dönemi gelsin KE dönemini görmemiş çoğu kişi oyunu bırakır buna inan çünkü o sefillik bu zenginlikten sonra onlar için hiç çekilmez olcak ben sabaha kadar DM döndüğümü hatırlarım sırf shell düşürcez diye +1 shellerle sırf hava olsun diye luferde maradonda gezdiğim günleri bilirim şimdi +1 sheller az önce r1 de pazarda gördüm 500k yani hiç bir şey
KE dönemini yaşamayan kimse bilemez Alıntı: |
2. cümlede şunu diyorum: örneğin senin +7 raptorun +7 shell setin 3 5 uniq takın olsa ama oyun yeniden eskiye dönünce bunlar olmasa +7 fp setin +5 raptorun olsa sen "ah ulan eskiden +7 shell set giyerdik şimdi ne giyoruz..." die hayıflanmaz mısın
| kendi adıma söyleyim hayıflanmam şimdi sana bu çok saçma gelebilir ama benim için böyle çünkü ben KE dönemini yaşadım 
KE zamanında hergün okuldan gelipte bilgisayar başına girip nasıl bir heycanla oyuna girerdim anlatamam şimdi arada bir pk için giriyorum oyunu bıraktım gibi birşey arkadaşlar aramasa hadi oyuna gel de az takılalım diye girmiyorum bile
Keşke K2 bir KO daha açsa ama bu ko eski ko olsa KE dönemi olsa bir yandan isterse bu yeni ko ile devam etsin eğer böyle birşey olursa birçok kaliteli oyuncunun KE ye gelcegini düşünüyorum |
| |