Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-08, 20:37   #2
Prozody
Super Moderator

Prozody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 652
Prozody Resım Yarısması OduluProzody Resım Yarısması OduluProzody Resım Yarısması OduluProzody Resım Yarısması OduluProzody Resım Yarısması OduluProzody Resım Yarısması OduluProzody Resım Yarısması OduluProzody Resım Yarısması OduluProzody Resım Yarısması OduluProzody Resım Yarısması OduluProzody Resım Yarısması Odulu
Prozody - MSN üzeri Mesaj gönder Prozody - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Bu eposta, bizi bilmek için senin destek biletinin olduğu her birini alınmış yapmak için sana izin vermek yollandı, veya onun durumu, değiştirdi. Herhangi bir daha fazla hareket için, lütfen destek büyük kapısını ziyaret et. Lütfen dosdoğru bu epostaya cevaplama.

Şövalyeyle internet üzerinde müşteri desteğine temas kurduqun için sana teşekkür ederim. Ben,şahsen bu çıkışa karar veremeyecek olduğum ve başka bir bölüme bunu yaymalı olduğumdan özür dilerim. Lütfen senin çıkışının, karar verilecek olduğu garanti edil, mümkün olunca. Sen, herhangi bir diğer meseleye sahip olmalı mıydın, lütfen o kadar çok özel bilgiyle başka bir bileti öyle mümkün teslim etmeli miydin. Senin sabrın için sana teşekkür ederim, biz, bu meseleye karar vermeye çalışırken.

Biz, bizim hizmetimizi kabul ederken senden duymaya ileri bakarız. Sen, herhangi bir soruya sahip olmalı mıydın, veya basitçe bizi geri beslemeye sağlaması için ihtiyacı hissetmeli miydin, lütfen öyle bilet sunuş sayfasına erişerek, yapar mı, ve menünün aşağısı düşüşte "Geri besleme" seçmek

valla kendım cevırmedım bı cevırı proqramını kullandım dandık bısey oldu ama baskası duzqun cevırene kadr ıdare et xD
Prozody isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla