Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-08, 05:09   #10
BLADEBERK8
Kurtlar Vadisi Fan Clup

BLADEBERK8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 89
BLADEBERK8 has a reputation beyond reputeBLADEBERK8 has a reputation beyond reputeBLADEBERK8 has a reputation beyond reputeBLADEBERK8 has a reputation beyond reputeBLADEBERK8 has a reputation beyond reputeBLADEBERK8 has a reputation beyond reputeBLADEBERK8 has a reputation beyond reputeBLADEBERK8 has a reputation beyond reputeBLADEBERK8 has a reputation beyond reputeBLADEBERK8 has a reputation beyond reputeBLADEBERK8 has a reputation beyond repute
BLADEBERK8 - İCQ üzeri Mesaj gönder BLADEBERK8 - AİM üzeri Mesaj gönder BLADEBERK8 - MSN üzeri Mesaj gönder BLADEBERK8 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Eğer sağlam korunayım diyorsan Avira Antivir son sürümü kurup virüsleri silebilirsin ve ayrıca yanında spyware doctor öneririm spylara karşı ek olarak ise search and destroy bunları öneriyorum search bi paketi vardı adını hatırlamıyorum bilgisayarında senden habersiz arka planda regedit vb yerlerde çalışıp bilgileri değiştirilen regedit değerlerini anında bildiriyor yani format attığımdan bu zamana kadar +4 ay oldu hiç bir sorun çıkmadı her hafta cumartesi sabahları düzenli olarak bunlarla tarıyorum ne kadar zararlı varsa hepsini çıkarıyor ( deneme amaçlı bir virüsü kendime atmıştım onuda buldu )
BLADEBERK8 isimli üye çevrimiçi   Alıntı Yap ve Yanıtla