Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-08, 07:21   #1
istanbulls2
EDaNa AkAr

istanbulls2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 29
istanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to beholdistanbulls2 is a splendid one to behold
Standart knight resmi saati..

bilenler ola bılır ancak bı okadarda bılmeyen vardır arkadaslar usa saatıne gore bu saat turkıye ıle arasında 10saat var fakat bız saate deıl dakıkalara bakacagız.mesela 05:10 turkıye saatı ıle border var bakacagız saate saat 5 fakat bu oyundakı saatde saat 5deıldır cunku saat farkı var bız dakıkalara bakacagız mısal turkıye saatı 05:00 orda da 08:00 bu demektır kı bordere 10dk kaldı sanıyesı sanıyesıne uyumludur border gecısıyle veya ft veya savas mesela ben söyle yapıyorum ft veya borderde saat 08:09:50 ve 10sn sayıyorum ıcımden ve basıyorum yazı gecer gecmez denk gelıyor ve bordere ft ye garantı gırıyorum borderde hep 4 5 6 tıklıyorum guzel taktık ıns begenırsınız +++++ rep lutfen repım -de bazı kısıler yuzunden..[img=http://img222.imageshack.us/img222/2042/werwerih2.th.png]

####NOTICE:CLAN ORIGINAL İN-EDANA####
istanbulls2 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız