Aynı fikirdemisiniz ?
Bu oyun gerçekten insanın sabır taşını çatlatmaya başladı..
Evimde 2 bilgisayar var ve maalesef 2 si ilede adam gibi oyun oynayamıyorum
Masaustu oyundayken her saat bası xtrap yuzunden restart atıyor..Artık saati duzeltmekten şizofren oldum ne zaman saat bası olsa oyunda değilsem bile duzeltme ihtiyacı duyuyorum :S Hadi bunu gectim bunu cozen birini bulamadım henuz..
Dizustunde ise start yazısına basıyorum ''an abnormal memory access has been detected'' yazısı cıkıyor ve gene reset atıyor bilgisayar..
Dolayısı ile oyun kendinden soğutmaya başladı...Dupe,hack,kosp,bug,lag,gunde en assa 20 kere gelen kandırmaya yonelik mesajlar,ırkçı söylemler,apos partilerine tw çekme,rezzin 4 taşa kaldırması,apos/deru/paramun/brahman partilerine ks,aga party/coins/noah/clan pls denmesi,pelerin atına çekip milletin parasının çalınması, milletin küfürleşmeleri zaten yeterince can sıkıcı bir hal aldı..
Heleki bazı durumlar varki dahada kötüdür ,can sıkıcıdır..Hackleyen/birilerinin emeğini-parasını çalan kişilerin, yaptığı işleri gayet doğal görüp sanki Allah'ın huzuruna çıkıpta bu kul haklarının sorulacağını düşünmemeleri gayet üzücüdür.Ardındanda muhaha diyerekten gülmeleri ayrıca bir muallaktır.
E be adam sen bu kadar konuşuyosun da sen hiçmi yapmadın diye sorabilirsiniz....İşin doğrusunu söylemek gerekirse yukarda saydığım can sıkıcı durumlardan sadece dupeyi düşündüm,yapmak istedim fakat işlerimi sürekli olarak ertelediğimden bunuda erteledim, dupenin zamanı geçti..İyikide geçmiş...Şimdi olsa o kadar kışkırtmaya rağmen yapmam...
Neden mi? Benim için ko 2 ye bölünmüştür..1.İşin ticaret kısmı 2.Exp kasıp ronarkta adam kesme kısmı...1. maddeyle bağlamak gerekirse, dupe yapıp tüm itemleri toplamak oyundan sıkılmama neden olur,keyfi kaçar.Halbuki ticaret yapmak bana inanılmaz bir zevk verir..Varsın başkaları dupe yapıp beni aşağılasın,önemli değil....Belki fantastik olabilir fakat gerçek hayatta ticaretle uğraşan insanlara büyük yararları vardır moradonda ticaret yapmanın...Bir ara exp kasmayı bırakıp fazlaca bir süre ticaretle ilgilendiğimi bilirim.
Madem öyle niye başlarken Xtrap sorunlarını yazdın be mübarek..Sorun warmış işte buda senin oyunu bırakmana sebep işte bırak gitsin diyenlerde çıkacaktır. Aslında burda sadece sorunlara çözüm bulmanızı isteyecektim fakat biraz kaptırmışım kendimi ...işte demin soylediğim ticaret mevzusu bir diğer sebepte herşeye rağmen sihirli bir değnek bu oyuna değecek ve herşey duzelecekmiş gibi bir his war bende ve çoğu kişide...
Yazdıklarıma eklemek isteyen yada problemlerimin çözümünü bilenler yazarlarsa sevinirim..Msn plus demeyin o zaten yok..Dizustune format atmama ragmen duzelmedi..Kolay gelsin