Alıntı:
Ruhani adlı üyeden alıntı
arkadaşlar s.a.ben dün gece yani 19 şubat gecesinde oyunda beramus 1 de 150 m den +8 priest citin çektim tezgahtan.tam o anda ayasofya clanından bi priest,citini senmi çektin diye soırdu evet dedim.sohbet etmeye fırsat bulamadan dc yedim(çok sık dc yiyordum gece).neyse bütün gece oynadım bi arkadaşı kasıyordum tale lamialarında.tam lamiaya vururken dc yedim ve girmedim geç oldu diye.sabah baktığımda,lamiaların orda değil towndaydım.bütün takılarım gitmiş(lopus+1/str +9 lar felan).ex olduğu gibi duruyor.itemlerin bulunduğu yan çarımda ise (ayasofya ile konuştuğum),bir sürü itemim vardı,+7 ms 2 taneydi biri gitmiş,+8 citin gitmiş/200 m gitmiş.halbuki a ynı kasada +7 exp ii ve başka itemlerde vardı.soyulmuşsam soyan kişi onları neden almadı.sizce başka ne olabilir.innaın aklına ehrşey geliyor.ayasofya clanı malum ön sıralarda bi clan.GM ve KİNG ile alaksı vardır.sizce intikam olsun diye onlarmı yaptı yoksa başak bir şeymi?cevap lütfen.. |
ilginc. hack olsa herseyi alır. Charına rolback gelse itemlerin gitmez(tabi yeni aldıysan gider) fakat onları aldıgın para geri gelir buyuk ihtimal seni zarara ugratmak isteyen biirisi ya da yakın cevvrenden birisidir die dusunuyorum