Alıntı:
istanbulls2 adlı üyeden alıntı
OYUNDA BUGVAR BUYUK IHTIMAL BUG ILE BASILAN ITEMLERDI ONLAR BUG ILE BASILAN ITEMLER SILINECEKTI VE SENDEDE VARMI O ITEMLERDEN VE NE YAZIKKI SILINMIS G.O YAPA BILECEGIN BIRSEY YOK.. |
ama nakit 200 m gitmiş.+3 ss yaklaşık 4-5 gündür bendeydi.varrior dd25fp yaklaşık yine bir haftadır bendeydi.+7ms ise 15 günü aşkındır kasamda duruyordu.her bir item farklı farklı zamanlarda bir araya gelmişti.şüphemi çarın eski sahibine yoğunlaştıran nedenlerden biride;bana çarı satarken 3 gizli yanıttan 2 tanesini verdi.bir tanesini hatırlamıyorum dedi.işin tuhaf yanı mykoldan g1 yönlendirme kodu al seçenğine tıkladığımda,çarın sahibinin hatırlamıyorum dediği yanıtı soruyor hep.artk son çare o kişiyi takibe aldım,üzerinde sadece fp set ve +7 ib vardı.kısa sürede dizerse yada en ufak bir ipucuda yakasına yapışırım ve ALLAH şahidimdir burnundan fitil fitil getiririm.itemleri hesaplıyorum yaklaşık 12.5 gb tutuyor gidenler.yazık yani.kul hakkı resmen.öbür tarafta alacaklı olmak daha güzel ama ben o kadar sabırlı değilim.