Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-08, 01:30   #7
Kuvayi_Mira
Terk-i Diyar Vakti

Kuvayi_Mira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 913
Kuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması OduluKuvayi_Mira Resım Yarısması Odulu

Alıntı:
oZaNGuLSaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Yazık annecimde ben kimseyi aramıyorum ki oğlum neden bu kadar çabuk kontörüm bitiyor diye üzülüyordu. Bende bunun hesabını o firmaya sormazsam ADAM değilim.
Zamanında benim arkadaşlarımada aynı olay olmuştu Turkcell den bir site bedava msj atmaya yarıyordu ama seni arkadaş olarak listesine biris eklerse siteden 50 KNT gidiyordu be günde hiç eklemezse 10 kişi ekleme yapıyordu arkadaşlarımı (Allah ' tan ben üye olmamıştım ) arkadaşlarımda knt bırakmadılar sonra turkcelli aradık bizim böle bir sitemiz yok felan dediler mahkemeye verdik hem turkcelli hem o site sahiplerini kntleri geri aldık siteyi kapattırdık

haklı olduğun davanın peşini bırakmamanı öneririm sana nereye gittiğini bilmediğin 1 knt un bile peşini bırakmıycaksın yazık günah!!...

Ben Burdayım ya Siz
Kuvayi_Mira isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla