Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-08, 04:53   #11
Schweinsßöhjizrich
55-62 LvL

Schweinsßöhjizrich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 34
Schweinsßöhjizrich has a brilliant futureSchweinsßöhjizrich has a brilliant futureSchweinsßöhjizrich has a brilliant futureSchweinsßöhjizrich has a brilliant futureSchweinsßöhjizrich has a brilliant futureSchweinsßöhjizrich has a brilliant futureSchweinsßöhjizrich has a brilliant futureSchweinsßöhjizrich has a brilliant futureSchweinsßöhjizrich has a brilliant futureSchweinsßöhjizrich has a brilliant futureSchweinsßöhjizrich has a brilliant future

Alıntı:
oZaNGuLSaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Evet arkadaşlar biraz evvel başıma gelen (Anne ve kardeşimin başına gelen demem daha doğru olur) olayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Özellikle Avea kullanıcıları beni iyi dinlesin.

Flycell diye bir firma ailemdeki 2 kişiye gönderdikleri mesajı hayır olarak cevaplamadıkları için kendi kafalarına göre üye yapmışlar. Böyle saçmalık olabilirmi. "Neymiş mesaja hayır yazmazsan ben seni üye yaparım" böyle bir yaptırım olabilirmi. En kısa zamanda mahkemede görüşeceğimizi düşünüyorum bu firma ve avea ile.

EE bundan bize ne diyebilirsiniz. Ve yaptıkları bu abonelik için her hafta 50 kontör kesinti yapıyorlar. Bizim saflarda ne çabuk bitiyor bu kontörler diyorlardı. Bugün bunu araştırdım ve sonuçlar çok kötüydü. Ailemdeki gibi bir çok insan bu şekilde dolandırılmış olduğunu öğrendim.

Ben hiçbir şeye abone olmadım demeyin en kısa zamanda hattınızın operatörünü arayıp flycell abonesi olup olmadığınızı sorun.

ßizim awea hattı wardı kapatmıştık 3 ay oluyor ama daha dün 15 ytl fatura geldik
Üst kattaki komşu ewe net ßağlatmıştı ilk ay ücretsizdi 35 ytl net parası gelmiş full CEM UZANCI ßunlar
Schweinsßöhjizrich isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla