Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-08, 08:52   #28
ThePaR1SsLy
Rogue

ThePaR1SsLy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 65
ThePaR1SsLy has a reputation beyond reputeThePaR1SsLy has a reputation beyond reputeThePaR1SsLy has a reputation beyond reputeThePaR1SsLy has a reputation beyond reputeThePaR1SsLy has a reputation beyond reputeThePaR1SsLy has a reputation beyond reputeThePaR1SsLy has a reputation beyond reputeThePaR1SsLy has a reputation beyond reputeThePaR1SsLy has a reputation beyond reputeThePaR1SsLy has a reputation beyond reputeThePaR1SsLy has a reputation beyond repute
ThePaR1SsLy - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Huldrelokk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Bendeki $ansın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse.. relaxx : d
gittik mal gibi asas açtık..

pek iri falan degiliz ama kombo falan var babacan, olmaz mı bir$eyler diyorsun ?
VaLLa BiLmiyorum Pek tatmin Edemezsin .. Daha KasLı Account'Lardan HoşLanıyorLar CıLızLardan iş Çıkmaz DiyorLar Ama Sana Bi GüzeLLik Yaparız Benim Çevre Geniş Ko'da
.

---------------------------------------------------------------

.
Alıntı:
Huldrelokk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
muahaha

yanlı$ anladınız sanırım beni arkada$lar

olaya birazcık daha duygusal yonlerden bakalım lutfen..
yani du$unun ''sevdiceginizle beraber eslantta ex kastıgınızı, pk yaptıgınızı '' pk yaparken kar$ı ırkın saldırısından onu korudugunuzu falan fi$man.. romantik degil mi? afsfsfszzzsa
Adamdaki Duyguya bakk Pc Başında SanaL Aşk İLe Ne Ya***an İndir SahiLe ELLeş Öpüş KokLaş ReeL oL ReeL SanaL deiL Kuşu KaLdır Biraz xD

ŞehinŞah & PATRON
Graffiti Brozz !
ThePaR1SsLy isimli üye çevrimdışı