Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-08, 11:48   #13
PRoDaTeR
Asker !!!

PRoDaTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 58
PRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant futurePRoDaTeR has a brilliant future
PRoDaTeR - MSN üzeri Mesaj gönder PRoDaTeR - YAHOO üzeri Mesaj gönder PRoDaTeR isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
SuddenStrike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
sende azcık kafa olsa anlardın bu oyunun ne kadar boktan bişey oldugunu aslında hiç bi alt olmadıgını senin zamanını paranı sömüren saçmalık oldugunu anlıycaksın belkide iş işten geçicek.
ben abartmıyorum bu oyunu oynarken harbiden man kafaymışım şimdi tiskiniyorum gen.tr ye girme amacım sadece dalga geçilmesi gereken yerde dalga geçmektir
ben bu oyunu bırakalı 3 ay odlu bırakma sebebim köten hacklenmem ve aylarca uğraşıp biriktirdigim gb lerin item alırken dc ettirilip çarımın çalınması ile son buldu. İlk zamanları çok küfür ettim yapan her kimse bilmem ne yapıyım diye ama şimdi teşekkür ediyorum iyikide beni oyundna soguttu çevremdeki insnaların bana bakışları degişti. kendimi çok iyi hissediyorum son 3 ayda sinirli çökük uykusuz olan ben şu an öyle rahatım ki anlamanız için siz bagımlıların ko yu bırakması gerekli.

hepiniz büyüyeceksiniz ileride iyi bir işiniz iyi bir yaşantınız düzenli bir hayatınız olsun isterseniz bu mereti bırakın farkında degilsiniz ama çok kötü bağlıyor kendine 3 yıl oynadım aklımın ırzına geçildi.
3 yıl içinde ne mi oldu _?

kız arkadaşım ilgilenmedigim için beni terk etti
işimden oldum
arkadaşlarımla aram açıldı
asosyal yaşam tarzım oldu (daha yeni yeni atıyorum üzerimden)
ailem ile sürekli tarıştıgımdan annemi babamı üzdüm (bana kalk artık oynama ne oldur dediklerinde defolun gidin başımdan bile dedim)
ruh sağlıgım bozuldu

oyunu bıraktım arkadaşlarımla tekrardan sohbet etmeye başladım iş güç sahibi oldum, uykularım düzene girdi ailem ile aramı düzellttim daha ne diyebilirim ki sanki bir uyuşturucu illetindne kurtuldum

şimdi konuyu açan bebe soruyorum sana sakız çiynemenin ne kadar zevkli bişey oldugunu çeneni kırınca mı anlıycaksın ?

normal yaşantınıza geri dönün Allah için

evet cok haklısın bu konuda bende uyku düzensizliği cekiyordum,ama suan oynadıgım ve benim dediğim bir charım yok...
Ve suan gayet rahatım.

Dicekler madem oynamıyorsun gecenin 03'unde ne geziyorsun forumda diye
söyleyeyim : günün yorgunlugunu atıyorum uzerimden
Bugun pazar

Lanet olsun kapitalist ve emperyalist burjuva sistemini olusturan devrim dısı örgütlere yardım ve yataklık yapanlara..!!!
PRoDaTeR isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla