Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-08, 12:30   #31
JXXXXX
30-40 LvL

JXXXXX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 42
JXXXXX has a spectacular aura aboutJXXXXX has a spectacular aura about
JXXXXX - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Myrina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Uzun zamandır Eslantta kasıyorum Lwl 64 ama uzun zaman diyorum zira
sadece dk,arasıra tb ve cw kesiliyor.Bu canavarları keserken sadece z,w,r,s
yapılıyor ve hiçbir heyecanı adam gibi expide olmuyor.Ben ya gidip dm,isilion,ds vb keselim dediğimde heyecan olsun diye,yok yatarız bilmem ne diye tırsıyorlar sonrada yok oyun sıkıcı heralde sıkar sadece dk keserek oyun mu oynanır yahu.İlla bu yüksek lwl canavarları +70 üstü mü keser,bence +64 bi tane buffer bitane party healer rouge ve warrior kalanı keseriz hem ezbere z,r,s yapmadan dikkat ederek daha zevkli kesilir belki zamanla farklı teknikler bile buluruz kimbilir

Bunun sebebi,organizasyon ruhumuzun olmaması birazda,bakın eslant townda herkes seek açmış bekler ben parti kuruyum dersende buffer ve healer buluncaya kadar daha önce aldığınız adamlar partiden çıkar,buffer ve healer
bulursunuz attacker aramaya başlarsınız sonra onları buluyorum derkende ya buffer çıkar ya healer,bu böle sürer sonra parti kurulamadan dağılır gider.

Şimdi böyleyken nasıl zevkli olsun ki oyun.

Birazda heyecan biz yaratalım Xigenon daki arkadaşlar Karus tarafı duyun sesimi,gelin şu oyunu daha zevkli oynayalım,hem lwl kasalım hem oynarken dikkatli kesip pc başında bön bön dk kesmeyelim hemde zevk alalım iyi muhabbetler yapalım .
Bir bir anlatayım.İnsanlar her zaman kesmesi daha kolay ve en fazla ex veren şeyleri keser.

1-Mageler cw keser çünkü magelerde cure resistans vardır.(ew de öle)
2-Warrior,asaslar ds keser çünkü ds çok vurur ve canı çoktur mage için uygun değildir.
3-70e kadar olan adamlarda paramun keser çünkü seridir.
4-Paramuna giremeyende dk ya gider zevk olsun diye hem az vurur hem seridir

Mageler çok büyük canavar kesmez çünkü mageler herşeyi alanla keser.
Oyunun dengesi budur yani

Kimse gidipte zevk olsun diye isilion kesmez onun için heal lazım öldün ölmedin derdi var.O kadar uğraştığına da deymiyor çünkü ex vermiyor düzgün..

Bazı şeyler dengeye göredir.
Hiçbi warrior gidipte fc slotuna dalmaz bir arada durmuyorlar lure gerekir.Hem de cure atar zehir bilmemne derken çok pot basarsın..

Umarım anlamışsındır birüsürü örnek verilir yani ;,)

JXXXXX isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla