Salı Günü itibari ile Opal Saphire Ve Crstal Sundires de Satılacak Die Bi Duyum Duydum Bilmiyorum Artık Ne kadarı Doğru Ne Kadarı Yalan Salı Günü Goreceğiz!
__________________ Ölmek dünyada unutulup gitmekmis, ölmek bir kefen giymekmis, ölmek o soguk o korkunç ve o kara topraga girmekmis... yok be askim asil ölmek "sensizlikmis" ---------------------------------------------- Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez. --------------------------------- Her deniz bir marti,her rüya bir uyku,her nota bir sarki,her mezar bir ölü,her agaç bir kök bulurda ben baska bir sen bulamam --------------------------------------------- Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. --------------------------------------------- Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! --------------------------------------------------- Love u Y A U Y S S U E F |