Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-08, 21:05   #17
İmkansız_Aşk
Moderator

İmkansız_Aşk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 341
İmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Odulu
İmkansız_Aşk - MSN üzeri Mesaj gönder

Salı Günü itibari ile Opal Saphire Ve Crstal Sundires de Satılacak Die Bi Duyum Duydum Bilmiyorum Artık Ne kadarı Doğru Ne Kadarı Yalan Salı Günü Goreceğiz!

Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez.
---------------------------------

Her deniz bir marti,her rüya bir uyku,her nota bir sarki,her mezar bir ölü,her agaç bir kök bulurda ben baska bir sen bulamam
---------------------------------------------
Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

---------------------------------------------

Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

---------------------------------------------------

Love u Y A U Y S S U E F
İmkansız_Aşk isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla