forum içerisindeki mesajlar normal bir forum kullanımında yazılan mesajların belli bir karakter içerdikten sonrası paylaşım ekrarına yüklenir ve bu yazılan her metin sonucunda yazımı yapak kullanıcıya 1 mesaj daha yazmış oldugu belirtmek için mesaj ifadesine +1 olarak sayı yükselir
fakat sitenizdeki nedenini bilmedigim yada kaçırdıgım belkide sizin tedbir olsun diye yaptıgınız ama hangi amaçla oldugunu bilmedigim bir sorun yada yöntem var
eger bu sorun sa düzeltilmesi hoş olucaktır. yok bir tedbirse amenna ama gerekçesi nedir bir öğrenirsem hoş olucak benim için.
forumunuzda çogunlukla karakter alım satım böşümünde yim knıght online karakteri alıcam bu neden den dolayı gerekli gördügüm şekilde begendigim karakterlere mesaj yazıyorum
yaklaşık olarak 1 haftadan beri günde en az 10 mesaj yazmama ramen takiplerimde mesaj sayımın yükselmedigini gördüm. bunun nedenini yetkili kişilerden öğrenebilirsem hoş olucak.
iyi paylaşımlar dilegimle...
__________________ OLSUN O KADAR BE KARDEŞ  ilk giff çalışmam yorumlarınızı bekliyorum |