Alıntı:
AnkaEagle adlı üyeden alıntı
En mutlu anım Oyunu burakmaya karar verip 72 lwl adamımı sattığım zaman.en kötü anım ise kararımı verdiğim zaman toplam 4 char bozdum 1.8 milyar (yaklaşık 20 gb)
4 ay önce iyi para halada öyle imiş. Piyasadaki cold dager, eagleeye, sard, shell yeni staflar (gemden düşen) hepsini harcadım +8 için. 2 adet +7 eagle eye, 1 adet cold dager +7,4 adet chitin+7,7 adet shell +7, bastım piyasadan 4 adet trina satın aldım bunların hepsini +8 e denedim hepside yandı, sadece 1 adet chitin +8 priest bastım(+9 denedim onuda).sonra kufur ederek Wow'a geçtim hiç pişman değilim.NOT: ko'ya ticket attım bütün bu itemler yanınca oyunun nekadar kötü olduğu hakkında bana ticketle cevap verdiler, 63 lwl adamımla atmıştım itemleri veremeyiz ama lwl'inize uygun giyisiler veririz diye, kabul ettim +6 shell set ve +6 ironbow göndermişler. Takılarda +8 full göndermişler.HEHE iyiki buraktım bu oyunu sinir hastası olmuştum çünkü.
NOT: WoW gerçekten güzel bir oyun fakat www.knightonline.net kadar güzel bir siteleri yok, oyun hakkında zor bilgi alıyoruz, bu sitenin kıymetini bilin arkadaşlar gerçekten dostluk ve kardeşlik gördüm hala www.knightonline.net e abone olan arkadaşlarla telefon yada mesajlaşıyoruz. |
iyide güzel de sen kendin basarak yakmıssın iyi o zaman her seyi yakip yakip geri istiyelim önüne gelende +10 item olsun iyice cocuk oyununa cevirsinler rollback isinde kac kisi item yapti biliormusun zamanında charı yan chara bosalttı ticket attı aynıları tekrar geri geldi biraz mantıklı olun.........