Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-08, 20:15   #12
SeeYouLaterOtherSide
Rogue

SeeYouLaterOtherSide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 60
SeeYouLaterOtherSide has much to be proud ofSeeYouLaterOtherSide has much to be proud ofSeeYouLaterOtherSide has much to be proud ofSeeYouLaterOtherSide has much to be proud ofSeeYouLaterOtherSide has much to be proud ofSeeYouLaterOtherSide has much to be proud ofSeeYouLaterOtherSide has much to be proud ofSeeYouLaterOtherSide has much to be proud of

Alıntı:
AnkaEagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
En mutlu anım Oyunu burakmaya karar verip 72 lwl adamımı sattığım zaman.en kötü anım ise kararımı verdiğim zaman toplam 4 char bozdum 1.8 milyar (yaklaşık 20 gb)
4 ay önce iyi para halada öyle imiş. Piyasadaki cold dager, eagleeye, sard, shell yeni staflar (gemden düşen) hepsini harcadım +8 için. 2 adet +7 eagle eye, 1 adet cold dager +7,4 adet chitin+7,7 adet shell +7, bastım piyasadan 4 adet trina satın aldım bunların hepsini +8 e denedim hepside yandı, sadece 1 adet chitin +8 priest bastım(+9 denedim onuda).sonra kufur ederek Wow'a geçtim hiç pişman değilim.NOT: ko'ya ticket attım bütün bu itemler yanınca oyunun nekadar kötü olduğu hakkında bana ticketle cevap verdiler, 63 lwl adamımla atmıştım itemleri veremeyiz ama lwl'inize uygun giyisiler veririz diye, kabul ettim +6 shell set ve +6 ironbow göndermişler. Takılarda +8 full göndermişler.HEHE iyiki buraktım bu oyunu sinir hastası olmuştum çünkü.
NOT: WoW gerçekten güzel bir oyun fakat www.knightonline.net kadar güzel bir siteleri yok, oyun hakkında zor bilgi alıyoruz, bu sitenin kıymetini bilin arkadaşlar gerçekten dostluk ve kardeşlik gördüm hala www.knightonline.net e abone olan arkadaşlarla telefon yada mesajlaşıyoruz.
iyide güzel de sen kendin basarak yakmıssın iyi o zaman her seyi yakip yakip geri istiyelim önüne gelende +10 item olsun iyice cocuk oyununa cevirsinler rollback isinde kac kisi item yapti biliormusun zamanında charı yan chara bosalttı ticket attı aynıları tekrar geri geldi biraz mantıklı olun.........
SeeYouLaterOtherSide isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla