Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-08, 19:50   #1
rcknrll182
10-30 LvL

rcknrll182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
rcknrll182 will become famous soon enoughrcknrll182 will become famous soon enough
Exclamation Rohan Onlineee Geldi Bakmadan Sakin Gecmeeeeeeee

ROHAN ONLİNE

Merhaba beyler Rohan Online cıktı ... 2008 yılının ocak ayında fakat oyun test den gecıyordu 2 ay boyunca closed beta idi .. Open betaya Mayıs ayında gecıcek bugunun tarıhı 12 NISAN 2008 yanı 20 gun sonra open beta olarak Versıyona gırıyor ... Cok mukemmel bir oyun herkeze tavsiye ediyorum Ben bir Knıght Koligi olarak Knıght ın yerını hıc bır oyun tutmadını dusunurdum bu rohan onlıne ile tanısıncaya kadar.. Rohan online a gırdım andan berı artık KNıght Onlıne cocukca kacmaya basladı bana ... Bızım Cafe de Knıght oynayanlara cocukmus gıbı bakıyorlar ISILYON donseler bıle Knıght ın gorsellerı artık bızı etkılemıyor.. bız suan ROhan Onlıne ın OPEN BETA Olmasını beklıyoruz.... Ve Online oyunlar arasında OYLAMA YAPILMIS... dunya capında gırılen bır forum sıtesınde eagames forum Sitesinde sıralama söyle ;

1 . Rohan Online <<<<
2 . Knight Online
3 . World of war crauft
4 . Silkroad
5 . Porfect World
6 . Silent Plot Online

>> Dıkkat edersenız dostlarım Rohan Online birinci sırada ben rohan online ı eagames ın forumdan kesfettım neymıs bu oyun bırıncı sırada dedım bı bakalım dedım gırıs o gırıs sımdı OPEN BETA olsun die oynıyalım dıe duva edıyoruz MAYIS ayını beklıyoruz HERKEZE TAVSIYE EDERIM DOSTLARIM... TURK CLANI kurmak ıcın ınsanlar arıyoruz... Istersenız deneyin...

HTML /// playrohan com

Dip not : ROHAN ONLINE DA 6 IRK WAR DIR....
rcknrll182 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız