Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-08, 23:54   #24
0GUZREİS
62+ MasTeR

0GUZREİS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 51
0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute

bak warrior acıcaksan ardreama skılı düşük oldugu için warriorun cok para harcaman gerekir arkasında priest olmayan warriordan pek birşey beklenmez zaten pk çarıdır warrior . +7 chitin +8 rap giyemeye kalkarsan str yetmez bulabilirsen +4 reverse raptor al 224 str istiyor yapabilirsende +8 chitin yap gögüslük en cok ister 90 hp oda 90 hp 224 str olur edit olmayan bi ardream warriorunda zaten takılarınıda 1 adet defansif takı ( ske.iron.glas.vs. bronze felan tavsiye etmem) birde dd ayarla kafana ardreamda en cok dd lazım olucak takılırsın dıamond rıng vs. gibi takılara girme ilerde +2 dr olcagına +0 roc al fr önemli warriorda ...

Güzelliğne aldanıp gözlerine kanmısdım karsılıksız sevgimin cezasıyla yanmısım ne bilirdim güzelim bir gün sende sende seversin sanmıştım.Geçde olsa anladım sevginin bana yalan oldugunu.
0GUZREİS isimli üye çevrimiçi   Alıntı Yap ve Yanıtla