Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-08, 22:37   #1
talosman123
Banlandım !!

talosman123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
talosman123 has a spectacular aura abouttalosman123 has a spectacular aura about
Standart Slm beyler su sorunu cözermisin lütfen bende ne hal ne derman kaldı

öncelikle sorunumu belirteyim
char aldım . itemlerimi attım 2 gün sonra banlandı .
server olypia 76 lv warıor itemler nerden baksan 1 milyara yakın. dizicektim charı fırsat kalmadan banladılar

ticket attım kredi kartı yüzündenmis satan sahibine ulasamıyorum. Müsteri nosu yok ödemeyi havale yada baskasına ait bir kart ile yapcam. Ancak söyle bir ticket hazırladım inglizce anlayan biri varsa cevirebilirmi

Merhaba K2 . Ben msj yazıyorum ancak benim dediklerimin cwplarını net olarak alamıyorum.Bakın simdi benim charım kredi kartı yüzünden askıda kaldı.(ödeme sorunu olmus) . Tasındıgımdan dolayı kredi kartıyla işlem yaptıgım kişi ile irtibatım kesildi. Cünkü kendime ait kredi kartım yok. Benim toplam borcumu ögrenip havale yada yine baskasının kartı ile ödeme yapmak istiyorum. Ancak resmen otomatik msj yolluyorsunuz ve yardımcı olmuyorsunuz. Yazdıgınız msjlar sordugum sorulara yanıt vermiyor.
bana yardım edin ki su borc ney ise ödeyip kurtulayım .Tekrar tekrar belirteyim .Toplam borcumu ögrenmek, ödemeyi havale yada baskasını kredi kartı ile yapmak istiyorum.Ancak eski ödeme Yaptıgım kredi kartı ve müsteri nosu yok bana öle bir bilgi verin ki borcumuz neyse verelim, sorun cözülsün...

ARKADASLAR KISACA SİZDEN İSTEGİM SUNU İNGLİZCE CEVİRMEK VE YORUM KATMANIZ yardımcı olan herkesten allah razı olsun diyorum .
talosman123 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız