Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-08, 23:17   #10
Noktoryus
Super Moderator

Noktoryus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 569
Noktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması Odulu

Alıntı:
ORC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
vırus programı arıyorum
-bılgısayarı kasmıycak
-gereklı taralamaları yapacak
-crack lı olacak
-oyun gırınce problem yapmıycak

ısmı tanınmış programlardan arıyorum
serial numarası vs olması lazım

lutfen yardım edın bılgısayarım korumasız şuan

İyi Antivirüs Nedir:

1- Kasperskydaki gibi sırt pırt lisans uyarısı vermemeli
2- Çok soru sormamalı, ne gerekiyorsa kendisi yapmalı
3- Avasttaki gibi sırt pırt güncelleme yaptım diyip bisi kandırmamalı
4- bir güncelleme yapılacaksa 15 günde bir yada ayda bir sadece lasım olduğunda güncelleme yapmalı. Panda gibi 6 ayda bir değil.
5- Türkçe dil desteği olmalı
6- RAM den fasla yememeli

8-Virüs bulaşmış dosyayı silmek yerine etkisis hale getirmeli.
9-en as 1 yıllık olmalı.
10-rar ve zip dosyalarının içini kontrol edebilmeli
11-internet kontrolümü yaparak bağlantımı kasmasın. ancak virüs virüs indiği anda silmeli
12-Regedit dosyalarıma karışmamalı, benim el ile.değiştirdiğim ayarları hata olarak görmemeli (Kasperskyin en büyük kötülüğü)

[Alıntı]

Üsttede okuduğun gibi kale alınabilecek 3-5 anti virüs programları arasından Nod32 nin adı geçmiyor, çünki - tarafı yok gibi...

Bununla birlikte :

Karşılaştırma

Virüs yakalamadaki, büyüklük ve hızdaki NOD32’nin başlıca rakipleri ile arasındaki farkları gösterecek bilgiler ve endüstri testleridir. Diğer Antivirüs yazılımları ile verileri karşılaştırın. NOD32’nin neden En Güvenli, En Hızlı, En Küçük çözüm olduğunu keşfedin.

Bilinen ve Gelişmekte olan Tehditlere Karşı En iyi Koruma

* Tehditlerin ortalama %88’i ThreatSense heuristics sayesinde kontrollü olarak yakalanabilmektedir. Örneğin, MyDoom, Netsky, Bagle ve Mytob’un tüm çeşitleri önsezgisel olarak yakalandı – üstelik diğer satıcıların çoğu imzasına bile ulaşamamışken.
* NOD32 geriye dönük testleriyle, üst düzey kontrollü istek-anı yakalama oranıyla ve düşük yanlış algılama oranıyla ödüller (ADVANCED+) almaktadır. NOD32 endüstrideki en hızlı tarayıcılardan birini içerir, 2006’nın Overall Anti-Virus ürün galibi statüsünü kazanmıştır. (kaynak: www.AV-Comparatives.org)
* ESET son 7 yılın VB100% üdüllerinin 41’ini alarak ödül şampiyonu olmuştur. Bu testler ürünün bilinen zararlı yazılımların yakalamadaki yeteneğinin göstergesidir.
(kaynak: www.virusbtn.com)
* NOD32 aşağıda da gösterildiği gibi, diğer satıcılara kıyasla VirusBulletin testlerinde daha az sayıda Saldırgan virüsü gözden kaçırmıştır.

En Hızlı Performans

NOD32 ile virüs yakalama için hızdan ödün vermeniz gerekmez. Tarama ve güncelleme işlemleri, arka tarafta gözle görülür bir performans düşüklüğü olmaksızın gerçekleştirilir.

* Windows 2003 altında 19MB/sn tarama oranı
* Windows XP altında lider markalara kıyasla 3 veya 34 kat daha hızlı performans
* Sistemlerindeki etkileri azaltarak çalışanları daha üretken kılar

Minimum Kaynak Kullanımı

NOD32 disk ve bellekteki kaynakları daha kritik uygulamalarınızın kullanımı için ayırır. Yalın sistemlerde çalıştırılabilecek kadar kopmaktır ve değerli belleğinizi korurken performans ve işlevselliğinizden ödün vermez. Aynı zamanda zararlı yazılımlara açılan kapıları kapatmaya yetecek güce de sahiptir.

* RAM’in yaklaşık 22MB’ını kullanır, endüstrideki en küçük paketlerden biridir
* Düşük RAM kullanımı ve akıllı önbellekleme diske erişimi ve bellek sayfalamayı azaltır
* %4’le düşük performans

[Alıntı]
Noktoryus isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla