Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-08, 22:59   #1
Hellory
Özel Üye

Hellory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 694
Hellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması Odulu
Standart Proxy kullanarak oyuna girersem ne olur?

Alıntı:

19. Can I play from behind a proxy?

Chances are if you're having to play from behind a proxy because of this patch then you're trying to break the TOS, which is something we won't condone. However, if you're playing the game fairly and not abusing any bugs or exploits, or using any third party tools, then you won't be attracting any GM's attention regardless of whether or not you use a proxy.
Simdi arkadaslar, bircogunuz muhtemelen bilmiyordur, bu ülke zımbırtısı ciktiktan sonra, ülkeler arasi hesabini paylasanlar ciddi bir sıkıntıya düstü, karakterlerine bağlanamadilar vs vsvs, hatta paylasmayanlar bile, daha once usa diye kayit ettirdikleri icin, son girisleri tr den bile olsa, karakterlerine giremediler, ticketlarla problemi aşmaya calistilar.
Ülkelerarasi hesap paylasanlar ise, proxy yolunu secti genel olarak ve, bir proxy sağlayicidan ip temin ederek oyuna girmeye basladilar. Fakat, bu aşamada bircok hesap kapatildi. Bunun sebebi de, kullandiklari ip adresinden, hile yapan baska bir kullanicinin da bağlanmis olmasi. Halka acik ip adresini ortak olarak kullandiğinizda, eğer ki sizin kullandiğiniz ip adresini, cinli gold farmerlar da kullaniyorsa, ya da atiyorum, herhangi bir koxper / speed hacker kullaniyorsa ve bu da x-trap'a takılmıssa, ya da gm'nin dikkatini cekmisse, o ip'den bağlanan bütün hesaplar tekrar acilmamak üzere kapatiliyor.

Bu aşamada, peki ülkeler arası hesap paylasimi yapanlar ne yapmalılar?

Ben, bu asamada bu durumda olan hickimseyi kesinlikle yönlendirmek istemem, fakat bircok kez gerek oyun ici, gerek msn den olsun bu soru ile karsilastim, ve aciklayici bir konu acmaya karar verdim, her defasinda tek tek insanlara anlatmak cidden yorucu.

Benim de basimda boyle bir problem var, bu yüzden benim önümde 3 secenek var.
1. si, ülkelerarasinda paylasim yapiyorsan, chari bir ülkenin ipsine sabitlemek, ve disarda kalan arkadasinizin basinin caresine bakmasini tavsiye etmek...
2. si, bilgisayarinizi server gibi yapip, ülke disindan oyuna bağlanacak olan arkadasiniz, oyuna gireceği anlarda bilgisayarinizi acik birakip, oyuna arkadasinizin, sizin bilgisayariniz / sizin bağlantiniz üzerinden, sizin ip nizde, 2*3 saniye lag ile girmesini sağlamak.
3.sü ise, ip'nizi amerikaya cevirmek (sebebi, amerikadaki proxy serverlarinin cok hızlı/ucuz olmasi) ve, arkadasinizin da, sizin de cok basit bir ağ ayarlari yaparak, 3 ayda 20 dolar civari para ödeyerek, sadece size özel olan, baska hickimsenin o ip'e erişemeyeceği bir ip'den oyuna lagsız, dertsiz sıkıntısız bağlanmak.

Dediğim gibi, bunlar secenekler, bağlanirken, banlanma riskini de göze alacaksiniz. Konunun en basinda yaptiğim alinti, resmi forum duyurusudur. Ve, bu patchde, hesap paylasimindan ziyade, gold farming (oyun icerisinde hile ile para elde eden cinli koxperlarin engellenmesi) hedef alinmistir, ve eğer ki oyunu oyun kurallari cercevesinde oynarsaniz, proxy kullanarak girmiş olmaniz, hicbir gm'nin dikkatini cekmeyecektir, gözardı edilecektir diyor, ve yukarida belirttiğim, halka acik ip kullandiğiniz takdirde basiniza gelecekleri göz önüne alarak, kendi kararinizi keninizin vermesi, en sağlikli olanidir.

Hellory isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız