Baba Ardream tabiriyle CZ (Ronark Land) denilen yere gidiyorsunuz orada bifrost kapısı var humanlarla orcların birleştiği yerin tam ortasında belirli saatler içinde gidiliyor.
İçeride en basit canavarlar ego biraz ilerledikten sonra köprü var köprüyü geçince blutonlar var.
İçerde karuslarla karşılaşabilirsiniz ayrıca köprünün kenarında kuleler var.
Priestler heal yapıp geçer,asaslar minörle ve ya görünmezlikle, warriorlar zaten sağlamdır ama mage eğer +70 değilse ve oynamayı bilmiyorsa geçmesi çok zor.
Genelde içerde mage parti kurmazlar zaten çünkü canavarlara atacker lazım canları çok fazla.
Misal 8 tane mage birleşip glutonla bile yarım saat uğraşır.
Bazı bilgiler köprüde teleport yapılmıyor gate çekilmiyor ölmeden geçmek zorundasınız.
Bu taşların içinden belirli şeyler düşüyor ama şans.
Taşlardan belirli itemler düşüyor ama bu itemler bossdan vb. şeylerdende düşer elixir vs.
Ama insanların düştüğünde en mutlu olduğu şey ise Transformation Totem.
fragment of avarice denilen taşdan çıkıyor sınırsız ts basmanıza yarıyor. (beleşe)
Bu iş şansamı bağlıdır ?
Evet. tamamen şansa bağlıdır 10 tane avarice kırdırıp hiçbişi düşüremeyende var gluton kırdırıp avedon vs. düşürende..
Alıntı değildir ben yazdım biraz uzun ama kusura bakmayın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım işte.
Saygılar.. |