Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-08, 13:51   #26
Princess0fPearls
Meleklerin Başı xD!

Princess0fPearls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 37
Princess0fPearls has much to be proud ofPrincess0fPearls has much to be proud ofPrincess0fPearls has much to be proud ofPrincess0fPearls has much to be proud ofPrincess0fPearls has much to be proud ofPrincess0fPearls has much to be proud ofPrincess0fPearls has much to be proud ofPrincess0fPearls has much to be proud of
Princess0fPearls - MSN üzeri Mesaj gönder
Cool

Alıntı:
xtro0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
BENİM TÜRKLÜĞÜME SEN LAF SÖYLİYEMEZSİN SEN KİMSİN SEN KİMSİN BENİM DAMARLARIMDAKİ KANI SORGULUYOSUN KİMSİN SEN BEN BURDA ATAMA YAPILAN SAYGISIZLIĞIN FATURASINI TÜRK MİLLETİ ÖDEMSİN DİORUM SEN GELMİŞSİN BENİM TÜRKLÜĞÜMÜ SORGULUYOSUN. ASIL SEN NE KADAR TÜRKSÜN? HANGİ SİTEYE GİRİCEĞİMİ SANA MI SORCAM BEN?
asıl sen kimsin de benim dusuncelerimi Türkiye'min zararı üzerine oldugunu savunuyosun kimsin sen ? oraya girmezse hic bir Türk ölmez. eskiden youtube yoktu. sen oraya bagımlı olmus bir bebeysen bunun derdi beni germez kusura bakma. yazdıgım cwba dogru durust bi mazeret bulamadın die tek bir parcasını alıp onu üsteleme. kimin ne dedigi neyi savundugu nerde haklı nerde haksız oldugu apacık ortada. youtube Türk lere kapatıldıysa onlarn zararınadır. sen giremedikce onlar zarar edecektir. Türkler degil !

YÜCE RABBİM " AKIL , MANTIK , ZEKA , DUSUNCE " DAGITMIS.

ALLAH RIZASI İCİN KULLAN YA ALLAH İCİN ..
Princess0fPearls isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla