Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-08, 19:15   #25
Hellory
Priest

Hellory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 702
Hellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması OduluHellory Resım Yarısması Odulu

Alıntı:
Red_Scorpion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.simdi charıma 8 aydır girmiyorum yurtdısındaydım o arada mailinin sifresini ve gizli sorusunu unutmusum.bu 3 tane gizli soru istiyo siteden accounta girdiğimde ama bunları yapabilmem icin maile aktivasyon kodu gelmesi lazım ama maile giremiyorum cünkü sifresi gizli sorusu vs hatırlayamıyorum.charın gizli sorusu falan herseyini biliyorum baska bi accounttan bi ticket atsam sizce kabul ederler mi?
Tabiki, ödeme bilgilerinizle beraber probleminizi anlatirsaniz mutlaka yardimci olurlar. Tavsiyem, ilk sayfadaki mail adresi deiştirme ticketini atiniz, mail adresiniz deişince tekrar size yönlendirme kodu gelecektir.
.

---------------------------------------------------------------

.
Alıntı:
shotmebaby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
S.a Oncelikle
Gecenlerde olan Pvp server ıcın GameFirst Kayıt oldum ( daha once kayıtlı degıldı eskı char ) Ve onemlı bısey degıldır dıye yazdıgım Id lerı salladım ve sımdı hatırlamıyorum.Dolayısı ıle Sfıremı maıl ımı degısemıyorum.Kullandıgım Accaunt baska Bır GameFirst id sıne yonlendırmek istiyorum fakat Yonlendırme Kodu istiyor Bana bunun ıcın bı Tıcket yapabilirmısn.Şimdiden Tşk ler .!
Ben g1 e kayitli olmadiğim icin g1 hakkında pek bilgim yok maalesef
.

---------------------------------------------------------------

.
Arkadaslar, bu konu basliği altina yazmis oldugunuz sorulara genis periyotlarla cevap veriyorum her zaman konuya bakma gibi bir imkanım yok acil problemleriniz ve sorulariniz icin özel mesajdan ulasirsaniz yardimci olmaya calisirim.

sse +2 >> 250 ytl
glass +0 >> 120 ytl
imir +2 >> 400 ytl
Ares

"Bu gece kadir kiymet bilmeyenlerin şerefine içiyoruz..."
Hellory isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla