Konu: Rappelz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-08, 07:12   #14
_SToRMRiDeR_
40-50 LvL

_SToRMRiDeR_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 95
_SToRMRiDeR_ is on a distinguished road

Alıntı:
yanpiri61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
oyunda pk olayi fazla iyi degil bazı konularda hez-nüz asama kaydediliyor yeni e*** 5 paketi ile birlikte umarım hareket ahlindeki rakibine vurmak ve mana pot gibi cok gerekli sc lerin basım süresi kısalacaktır oyun gercekten cok guzel su an 64 lvl oldum tabi bircok hata deneme yanilma olmasa heralde 100 lvl sınırını asmıstım ama su an archerim ve cok sağlam itemmler yaptım cok sağlam birde pet aldım oynadıkca ve öğrendikce oyun dahada sarıyor.Tabiki yıllarca ko oynayan arkadaşlar cz tadını rappelz de bulamıyor ama emin olun onu aratmayan aktivasyonlar var en önemlisi kimse en ufak bir hırsızlıga ve hileye müsamaha gösetrmiyor bu cok güzel ko gibi bir ortamdan sonra özellikle.Hic tanımadığım bir adama cok değerli bir silahi lvlim yetmediği icin verip lvl artırmasını istiyorum yanında parada veriyorum adam kurusu kurusuna lvl atlatıyor paranın üstünü ve silahı veriyor.Kimse kusura bakmasın ama galiba Ko nun icine biz etmisiz.
Abi özendirmeyin milleti yaa ne güzel oyun gibi oynuoruz oyun bizle oynamıo yok arkadaşlar inanmayın burası cok kotu K2 forever devam lvl kasmaya hem burda sıkılırsınız küfür yok koxp yok dolandırıcı yok