Alıntı:
xalcın adlı üyeden alıntı
poıson glacıer flame lıghtıng basdımı yanma ıhtımalı %0 gecme ıhtımalı %100 basa bılırsın. dıger yorup yapıpda yanar dıyen arkadaslar ıtem basmıyor damage basıyor.damage basınca yanma ıhtımali YOK..!!!
dex basarken yandı dıyen arkadasım str hp mp dex basınca yanma ıhtımalı cok dusuktur ve sen 200k luk bus ıle bastıysan yanar tabı ben 10 tane warıor shel bastım str yanmadı 2.kusur mılyonluk bus ıle basılır o he yanma ıhtımalı var oda %5 |
Blessed enchant sc(dex) si bastım adım gibi eminim ha bu 1.
en az 10 kere de bleesed elemental scrolla iteme posion basılırken yandığını gördüm bu da 2. Nihayetinde benim ev arkadaşlarım bayağı upgrade yapıyorlardı. O zaman clever görevi yoktu md populerdi. paso piyasadan 5 m ye md +3 alıp +5 +6 yapıp posion basıp 50-90 m ye satıyorlardı. Ara sıra posion basarken yanıyordu(BES ile) küfür ediyorlardı. Oradan çok iyi biliyorum.
bleesed elemental scrollun % 100 geçmesi olayı sadece ve sadece unique itemi +0 dan +1 yapmak için geçerlidir. Normal upgrade itemlerde % 1 gibi düşük de olsa yanma ihtimali vardır. Nitekim ben gözlerime inanırım başka da birşeye inanmam ve yakıyor sonuçta ama dediğim gibi % 1.