Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-08, 18:43   #14
Disection
55-62 LvL

Disection - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 65
Disection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud ofDisection has much to be proud of

Alıntı:
dayar15 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
cb koyar insana yaw
şu posion olayını her sayfada soruyolar ya delio oluyorm
Şimdi piyasada böyle kıyamet gibi +7 ler yoktu ve +7 chitin oldukça lüks bir itemdi. biz genelde silahları +5 +6 yapıp satardık o da md veya glave. +7 ye öylesine geçirince baya bi sevindirik olmuştum du şuna bir de dex basim dedim. Basarken yandı. +7 CB de ise 2007 Aralık ayında hazır almıştım. Geçerse geçer geçmezse yanar yapacak fazla birşey yok. hemen öncesinde de yine trinalarla +7 md yakmıştım 2 tane. Yani o yüzden onun kadar içime oturmadı. Bakmayın siz anvile biz anvilden kazandıklarımızdan daha fazlasını anvil + cherona veriyorduk. ticaret falan yapıyoduk da para kazanıyorduk. Ama anvil kumar gibi birşey ya da mıknatıs. Bir şekilde çekiyodu bizi oraya. ama neyseki 3 4 aydır bulaşmıyorum o tarafa.

Alıntı:
gokhan91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
saolun beyler foruma giremedim 2 gündür kusura bakmayın

şu +0 uniq +1 yapma garantimi acep
çok fazla zengin olmadığımız için elimize çok fazla unique geçmedi. O yüzden kesin de birşey demek istemiyorum aslında bu konuda. Ama hatırladığım kadarıyla işte bosslardan falan 6 7 tane sword of dead, 3 giga 2el, 1 giga 1el, 5 6 tan dth +0 alıp uplayıp satıyoduk, yine şu lobo lyaon hammer alıp uplayıp satıyoduk. Bunların hiçbirinde +0 dan +1 e geçirirken yakmadık. Yakan çevremizide hiç duymadık.
Disection isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla