Alıntı:
dayar15 adlı üyeden alıntı
cb koyar insana yaw
şu posion olayını her sayfada soruyolar ya delio oluyorm |
Şimdi piyasada böyle kıyamet gibi +7 ler yoktu ve +7 chitin oldukça lüks bir itemdi. biz genelde silahları +5 +6 yapıp satardık o da md veya glave. +7 ye öylesine geçirince baya bi sevindirik olmuştum du şuna bir de dex basim dedim. Basarken yandı. +7 CB de ise 2007 Aralık ayında hazır almıştım. Geçerse geçer geçmezse yanar yapacak fazla birşey yok. hemen öncesinde de yine trinalarla +7 md yakmıştım 2 tane. Yani o yüzden onun kadar içime oturmadı. Bakmayın siz anvile biz anvilden kazandıklarımızdan daha fazlasını anvil + cherona veriyorduk. ticaret falan yapıyoduk da para kazanıyorduk. Ama anvil kumar gibi birşey ya da mıknatıs. Bir şekilde çekiyodu bizi oraya. ama neyseki 3 4 aydır bulaşmıyorum o tarafa.
Alıntı:
gokhan91 adlı üyeden alıntı
saolun beyler foruma giremedim 2 gündür kusura bakmayın
şu +0 uniq +1 yapma garantimi acep  |
çok fazla zengin olmadığımız için elimize çok fazla unique geçmedi. O yüzden kesin de birşey demek istemiyorum aslında bu konuda. Ama hatırladığım kadarıyla işte bosslardan falan 6 7 tane sword of dead, 3 giga 2el, 1 giga 1el, 5 6 tan dth +0 alıp uplayıp satıyoduk, yine şu lobo lyaon hammer alıp uplayıp satıyoduk. Bunların hiçbirinde +0 dan +1 e geçirirken yakmadık. Yakan çevremizide hiç duymadık.