Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-08, 00:34   #1
esesliler
40-50 LvL

esesliler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 31
esesliler has a reputation beyond reputeesesliler has a reputation beyond reputeesesliler has a reputation beyond reputeesesliler has a reputation beyond reputeesesliler has a reputation beyond reputeesesliler has a reputation beyond reputeesesliler has a reputation beyond reputeesesliler has a reputation beyond reputeesesliler has a reputation beyond reputeesesliler has a reputation beyond reputeesesliler has a reputation beyond repute
Arrow Sizde Inşallah Böyle Yaparsınız

ben artık bıktım heray kazık yemekten ve gelecegime şöyle bakıyorum ben şidmi 14 yasındayım 20 yasına gelince askere gidicem askerde para lazım olur ve bugünden düsünüyorum o günleri sizde kapattırın veya knihtı bırakın abiler ve kardesler ben artık gelecegimi düsünüyorum herkese basarılar knıgthta olsun hayatta olsun am geleceginize bakın bir heray kazık yiyorum bişiy indirmeden 29 ytl gelir diye bekliorum bi bakıorum 50 ytl ve kazıklanıoruzz.ben kapattırıorum ve cok mutluyum para cebimde kalcak 3,5 kurus olsada yineden cebimde kalıcak ilerde lazım olur diye şimdiden önlemimi aldım sizlere teşekkür ederim elvedaa
esesliler isimli üye çevrimiçi   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız