Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-08, 22:27   #3
I®onߣood™
Dev£eT-i A£iye O§ManLı ®

I®onߣood™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 105
I®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond repute
I®onߣood™ - İCQ üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - AİM üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - MSN üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
PatrioTR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
VDSL2 daha yeni çıktı ama daha kullanmaya başlayan yktur tahmin etmiyorum neden dersen 180 -200 milyon arası bişeydi aylık sormuştum ve düşüp bayılıyodum fiyatı söyleyince.yahu ben 200 milyon buna vereceğime 4 ay boyunca platin alırım hatta charı 80 yaparım.

Zaten daha yeni birde bizdeki bu adsl sorunlarını çözemediler vdsl2 de sorunları çözemezler altyapı yok daha adam gibi.Ama ucuzlarsa alırız.
Ben 170 Ytl yi Geçtim . 32 Mb i İnsanlarımıza Kaç Mb Olarak Ulaştırıyolar Onu Merak Ettim . 32 Mb eve gelene kadar 4 Mb Olmazsa Ben de Bu Ülkenin Vatandaşı Değilim

Son Zamanlarda Forumda Kimsenin Kalmamasından ve Forum Yöneticilerinin Çelişkili Davranışlarından Dolayı Forumdan Ayrıldım. Hoşçakal Knightonline.Net , 25.08.2008
.

I®onߣood™ isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla