Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-08, 23:36   #27
1LikeMyMurky
20-30 LvL

1LikeMyMurky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 18
1LikeMyMurky has much to be proud of1LikeMyMurky has much to be proud of1LikeMyMurky has much to be proud of1LikeMyMurky has much to be proud of1LikeMyMurky has much to be proud of1LikeMyMurky has much to be proud of1LikeMyMurky has much to be proud of1LikeMyMurky has much to be proud of1LikeMyMurky has much to be proud of1LikeMyMurky has much to be proud of

yorumları okumadım da sana genel bi yapılandırma şekli söyliyim

def hp zaten var alabiliyorsan bi iron set bider resistans için heros valor al gerisini 16str 3hp yap

fp +8 de olabilir ama düşük defanslı kolluk ve ayaklığın fp +8 olsun ki çok def kaybın olmasın atak atak derken

anti-deflerin fp değil çitin olsun def kaybı yaşama
kalkanın en azından +5 filan dread shield olsun iyi def veriyor

silaha gelince raptor iyi ap verir ama damagenin düşük olduğu ortamada elemental damage önem kazanır +8 toto +7 hanguk emin ol +3 rebirt raptordan iyidir hemde baya bi
pk'da ve vs'de tek el silahları (toto-lugias-murky-hanguk-impact-giga 1h) tercih etmek lazım bence

bak bişe anlatıyım w-r-skill-s combosunu murky-hanguk ile gayet hızlı yapmaya alışmıştım. geçende raptor aldım onla deniyim dedim. o da ne olmuyor R yok R ya vurmuyor o kadar hızlı yapmaya çalışınca normalden 3 kat düşük vuruyor. bide baktım arada sekiyor dedim ya bırak başlarım raptoruna. ap artıyor item FISSSS. hemen sattım murky-hanguk devam
1LikeMyMurky isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla