Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-08, 13:48   #18
by_zibidi
40-50 LvL

by_zibidi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 52
by_zibidi is a splendid one to beholdby_zibidi is a splendid one to beholdby_zibidi is a splendid one to beholdby_zibidi is a splendid one to beholdby_zibidi is a splendid one to beholdby_zibidi is a splendid one to beholdby_zibidi is a splendid one to behold

Alıntı:
gildurin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Valla kasper kullanıyorum key bankası gibiyim mubarek kasber ı 1 saatlik bile olsun bloklsıtesıne gırdıgını gormedım gırse bıle heme nyenısı )
Dileyene yardımcı olurum. Bayadır Ko oynamyordum 2 yıl ara verdım sanırım unıyı kazanmam la beraber eve cıktık ve artık aıle baskısıda olmucak orda oynucam tekrar 0 dan kasacam
Neryse ben ne sacmalıyorum bılmıyorum Key isteyen varsa bana ulasabılır. 1.5 ytıldır kasper kullanıyorum sorun yasamadım cok saglam program... 2009 cıktı sımdı ona gecıcem
arkadaşım bende krspersky kullanıyorum... laptop tan oynuyorum uni ogrencisiyim.. çok kasma oluyordu ayarlarını düşürebildim.. not32 diyen arkadaş için diorum not 32 yi sildi krspersky kurdum 73 trajen ıvır zıvır buldu.. harbi saglam bi antivirüs.. bende 2009 ve 2010 a kadar keyleri vardı.. ama sanırım bulmuşlar once 2010 iptal oldu.. sonra 2009.. şu anda guncelleme yapmıyo ama hala deli gibi bişeyler buluyo .. senden istegim bana bi lisans key yollayabilirmisin özelden ulaşırsa sewinirim
irk: karus
server : oly

beygirim benim :P

Vs Budur ...
http://video.frmtr.com/video/41955/P...-vs-Y%C4%B1lan
by_zibidi isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla