Alıntı:
| lvl_differ adlı üyeden alıntı
ikisinede kocaman bi hayır dd denilen illet yüzünden asasımı brakıyorum arceri desen biraz zayıf kalıyor artık rogeu devri kapanıyor şimdi warrior devri en yüksek hp en yüksek defans atak desen saglam tek olması gereken insanda sabır sabır ile kasıcaksınız çok pot gidiyor dogrudur potu sorun ediyosanız çitf elli kullanın spl tarafa bi mp recover takın lvl inizi öyle kasın asasinin 2 tane adam akıllı sikili var (adam akıllı sikile bak bi ilisyon yese onlarda yok) örnegin spike ile sword aurayı karşılaştıralım
spike : sadece % 600 damage sikil dolma hızı 5-6 sn sürüyor 10 da 2 si failted
sword aura : % 250 damage + 100 adnation damage dolma süresi yok basın basabildiginiz kadar fait vermiyor ilisyondan etkilenmiyor bazı nooblar warrior lara ilisyon atacak kadar aptal neden çünki merak edip bi warrior bile açmamış sikilin özelligini bilmiyor ben ardreamda undaing alıyorum hp yi düşünün 4,5 k hp 1 k defans 1500 atak toto, deep kombinasyonu +6 dd helment bi asasla 1v1 e girdigimde bana en yüksek 600 vuran oldu ben ise seri şekilde 450 600 arası adamlar 4,5 k hp mi biraz indirebilmek için % 10 % 5 çekenler bile var.
ayrı bir dez avantaj bir asasin sadece dagger kullanabilir karşısındaki kişi dd takarsa o roguenin yapabilecegi pek bişey yok çünkü daggerden başka seçenegi yok
ama bir varyora karşı speir defans takılsa tabiki saglam bi waryor üzerinde bi kaç çeşit silah taşımalı banakarşı sipeir takana ben axe ile vuruyorum yani her zaman bi seçenek var asasımla ronak land da bir waryora 800 spike ile vuruyorum ama o bana seri 1000 vuruyo ne anlamı kaldı sizce asasın :S dd çıktı mertlik bozludu sewgili rogueler
asasian out
warrior in  |
hocam çok güzel sölemişsin.
zaten eskiden DD vardır hatırlarsınız. fakat asassin yanlış kullanılıyordu. asassin warior gibi bir char deil. hatta warior ile eş bi char değil. 1vs1 için eski patch de asassin derdim. fakat şimdilerde asassinler tek başına pk yapamaz. leveller cok arttı. dediğin gibi DD li wariorlara karşı şansı pek yok. minor combo +s-r skille en fazla casting failed yaptırırsan 1 şansın oluyor. bundan sonra asassinşer 2li-3lü gruplar halinde dolaşıp np kasmaya çalışır.
zaten son patch asassini öldürdü. tüm yeni skiller kamuflaj ve görünmezlik üzerine. atack skilli olarak sadece 1-2 skill war level 55den sonra. yeni cıkan itemlera bakarsakda asassin için 1 dagger war. gelelim priest-warior ikilisine. bakıyoruz item bolluğu yaşıyorlar. 10 tane club bi okadarda spear ve sword çıktı... bencede en baba char bu patch de warior. fakat level 80 battle priest biliyoruz ki shell set giyebilir. elinede wariorun aldığı şeyleri alabilir. seri debuff kullanabilen battle priestler ve wariorlar kapışırlar artık. malesef asassların pek şansı kalmadı... ben genede arada 1 okla arada 1 bıçakla level kasarım. yada boss ararım