Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-05, 16:30   #1
BoRN_To_SuSPeCT
Rogue

BoRN_To_SuSPeCT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 116
BoRN_To_SuSPeCT has a reputation beyond reputeBoRN_To_SuSPeCT has a reputation beyond reputeBoRN_To_SuSPeCT has a reputation beyond reputeBoRN_To_SuSPeCT has a reputation beyond reputeBoRN_To_SuSPeCT has a reputation beyond reputeBoRN_To_SuSPeCT has a reputation beyond reputeBoRN_To_SuSPeCT has a reputation beyond reputeBoRN_To_SuSPeCT has a reputation beyond reputeBoRN_To_SuSPeCT has a reputation beyond reputeBoRN_To_SuSPeCT has a reputation beyond reputeBoRN_To_SuSPeCT has a reputation beyond repute
Standart Paralı Üyelik / Paypal / Sanal Kart

Merhaba arkadaşlar 2 gündür site içersinde açılmış formları aradım durdum kobu hakkında güzel yazılar var ama herhalde yaşlılıktan olsa gerek ki birazda yorgunluk var kabul ediyorum ben tam olarak anlayamadım !!!

DIKMEN kardeşin dün dediğini yaptım ve internet üzerinde banka hesaplarıma ulaşabiliyorum artık. sonra paypal a üye olayım dedim oda ok. ancak işler burda karıştı .

*Yarattığım sanal kart ı nasıl paypal a tanıtıcam. (denedim ancak zaman ile ilgili hata verdi)
*kredi kartından da sanal kart yarattım & vadesiz hesaptanda ama ikisinide kabul etmedi.
*hadi onu geçelim asıl aradığım şey bir ara bir topic te sitede paypal nasıl kullanılır diye bir sıra görüntü vardı ama ben 2 gündür bulamıyorum delirdim.

Cahillilk işte ne yapayım kıvıramadım. yardımlarınızı bekliyorum. evet belki deve'ye hendek atlatıcaktınız bu zamana kadar ama ne edeyim

Herkese iyi oyunlar !!!

BoRN_To_SuSPeCT isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız