Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-05, 17:44   #6
BaTTaLiOn_Tr
62+ MasTeR

BaTTaLiOn_Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 594
BaTTaLiOn_Tr Resım Yarısması OduluBaTTaLiOn_Tr Resım Yarısması OduluBaTTaLiOn_Tr Resım Yarısması OduluBaTTaLiOn_Tr Resım Yarısması OduluBaTTaLiOn_Tr Resım Yarısması OduluBaTTaLiOn_Tr Resım Yarısması OduluBaTTaLiOn_Tr Resım Yarısması OduluBaTTaLiOn_Tr Resım Yarısması OduluBaTTaLiOn_Tr Resım Yarısması OduluBaTTaLiOn_Tr Resım Yarısması OduluBaTTaLiOn_Tr Resım Yarısması Odulu

Ya bide nebilim bana gerzeklik gibi gelio!!!Valla üzerine alınan alınsın!!AAAAA yeni server açılmış yaşasın ,hadi geçelim beyler düşüncesi zuhahaha harbi *****lığın önde gideni!!Biricisi fatihin dedikleri çok doğru ona katılıorum!!Ayrıca yeni sever yeni sorunlar demek daha oturamamış bi server demek başbelası demek!!Ben cyhperdan neler çektim bi bilseniz!!!Bide şu var ha adamın lvl 30 dur yada nebilim 50 yi geçememiştir onu anlarım tamam deiştirsin!!La adam 60 geçmiş anca zevk almaya başlıcak oyundan server değiştirio ne mantık anlamadım!!!!Haa şunuda söemek istiorum Cyhperdakiler yalvarırım olimpia ya geçinde server rahatlasın biraz bak bu konudada sevinçlyim bi sürü gereksiz gidicek!!!Hoş bu olimpia serverları darmadağın etti ama!!Lag için k2network telekomu suçluyo inanmayın telekomla alaksı yok olayın!!