Alıntı:
TryToSt0p adlı üyeden alıntı
Click&Buy firması ile 06/11/2006'dan itibaren calışmaktayım.İlk basta hersey güzel gibi gözüksede 11/11/2006 17/11/2006 01/12/2006 ve 16/12/2006 da toplamda 135€'luk almanya'dan tren bileti ödemesi yapıldıgı ve bunun internette transcriplere yansıtılmadıgını fark ettik bugün itibarıyle banka ile konusup kredi kartı'nın iptali ve ödemelere itirazda bulunduk.Buarada aklınızda bulunsun hesabım tek bilgisayardan (sadece ev'den) kullanılıyor ve bilgisayarda herhangi bi keylogger trojan vb. bulunmamaktadır. Click&Buy'ın sitede vermiş oldugu +90 (212) 414 2797 no'lu numaradan müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil.Ayrıca her ticaret yapan firma gibi bu firmanında numarasının kayıtlarının açık olması gerekir fakat Click&Buy firmasına ait telefon bilgileri saklı,bu yüzden de herhangi bir adresine ulaşamıyoruz.Şimdi bana bu konuyla ilgililenen moderator arkadasımız nasıl yardımcı olacak merak ediyorum... |
Bir daha belirtiyorum: ClickandBuy`in türkiyede subesi yoktur. Aradiginiz numara almanyaya yönlendiriryor. Bu müsterilerimz icin daha ucuz oluyor. Istanbul tarifesini ödüyorsunuz. ClickandBuy yanliz alisveris ettiginiz rakami kredi kartinizdan ceker. ClickandBuy karayaliyarak elinize ne geciyor bilemiyorum. ClickandBuy`in su an 7 Million (!) müsterisi var. Güvenlik her müsterimiz icin sagliyoruz. Clickandbuy la alisveris etmek icin, kullanici isim ve siffre soruluyor.Bunlarin bir baska kisinin eline gecmediginden eminmisiniz? Kötü amacli bir sirket olsak, bes senede bu alan da kalip ve internet ödeme alaninda avrupanin bir numarasi olurmuyduk? Telefonlarimiz yogun, bu dogru. Ama telefon a cikmamak gibi durum kesinlikle yoktur.
Saygilar
ClickandBuy