Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-06, 16:11   #2
Click&Buy
Click And Buy Yetkilisi

Click&Buy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 58
Click&Buy has much to be proud ofClick&Buy has much to be proud ofClick&Buy has much to be proud ofClick&Buy has much to be proud ofClick&Buy has much to be proud ofClick&Buy has much to be proud ofClick&Buy has much to be proud ofClick&Buy has much to be proud ofClick&Buy has much to be proud of

Alıntı:
Dark_Soulback adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Ben eylül ayında arkadaşımın kartı ile gold pre almıştım,yaklaşik 2 hafta önce payment fraudan ban yedim,arkadaşım kredi karti no su çalindiği için kredi kartını iptal ettirmiş ve c&b üyeliğinide kapattırmış,ben c&b u aradığımda durumu anlattım ve almanyada Wgz bankın hesap nosuna ne kadar borcum varsa havale ettim,daha sonra c&b u aradığımda para ellerine geçer geçmez K2 yle temasa geçip banınızı açtıracağız dediler,sonraki aramamda müşteri hizmetlerindeki bayan beni yetkili birisiyle görüştürdü,o yetkili bana paranızı gönderseniz bile banınız açılmayacak dedi,niçin dediğimde c&b üyeliğinizi kapattırmışsınız bu durumda ortada bi sahtekarlık durumu var dedi,dedimki ben kredi kartı sahtekarı olsam parayı ödemek için niye bu kadar uğraşiyim dedim,yapabileceğim birşey yok,ama isterseniz parayı yatırabilirsiniz dedi,şimdi burada c&b dolandırıcı olmuyormu hem parayı yatıracağım hemde banım açılmayacak,yani hem hizmet alamayacağım hemde benden parayı yatırmam isteniyor,click&buy yetkilisi bu duruma bir açıklık getirirmisiniz,herşekilde yine ben mağdur duruma düşüyorum.
Siz veye kredi kart amiri bizden gelen tahsilatlara itraz ettmis. Bu durumda kredi kard sahtekarligi var ortada ve Charlarin bani kaldirilmaz. Sonucda alisveris yaptiniz, örnek bir aylik premium ve bunu kullandiniz. Yani hizmeti alidiniz. Ve bu hizmetin bedelini ödemeniz lazim.
Click&Buy isimli üye çevrimdışı