Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-07, 12:34   #12
Noktoryus
Super Moderator

Noktoryus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 578
Noktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması OduluNoktoryus Resım Yarısması Odulu

bu bugu kullanıp 76-78 lwl olan arkadaşlarım var, ve yarısı şu an hala bugtan aldıkları ex in üstüne ex yapmış bir durumdalar, diğer yarısıda kosp dan ban yedi... bu kişiler için ex düşürülecek (gereği yapılacaktır gibisinden) diye bir duyuru vardı ama böyle birşey olmadı.
tüm görevleri önceden (bug keşfedilmeden önce) yapanlar bakıp iç geçirdi, diğerlerinin ise yanında kar kaldı...
walla ne diyelim bu şekilde ex yapanlara kızmamak lazım aslında, burda kimse benim ex görevim varken bugu bilseydim yapmazdım demesin. buna tepki gösterenlerin tamamının da ex bug yapacak görevleri kalmadığında dolayı diğerlerine imrenen insanlardır.
şahsen benim yapılmamış 1 ex bile görevim kalmış olsaydı bende defalarca yapardım. çünki durum ortada, nasılsa ortada alenen (diğer oyuncular tarafında ıspatlanamayan) bug kullanılıryorsa k2 bişey yapmıyor...
para oyunun adaletinin önüne geçiyor her durumda. arkadaşın da dediği gibi kaç saatte ne kadar ex alındığı görülebiliyor sonuçta, yapılsaydı o zaman yapılırdı...
Noktoryus isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla