Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-07, 02:40   #3
INewerTalkToMuch
35-40 LvL

INewerTalkToMuch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 47
INewerTalkToMuch is on a distinguished road
INewerTalkToMuch - MSN üzeri Mesaj gönder

Dostum Cokda Dogru Yazmisin Sonuna Kadar Arkandayim
Adam Koxpla Lwl Kasio Daha Dun 62 Skilini Yeni Goren Adam Csde 72 Skili Cakiyor Nasil Cakio Exp Buglu Koxp Sayesinde
Adam Babalar Gibi Item Yapiyor Nasil Yapiyor Bnim Ve Bir Cok Arkadasimin Carini Hackleyip Lamerlik Yaparak
Peki Ko Buna Bir Cozum Buluyormu Tabiki Hayir
Niye Cnku Biz Enayiyiz Ya Paso Pre Alir Kasariz Sniyorlar
Ko Yavas Yavas Yok Olmaya Basladi Cogu Saglam Adam Hack Yedi Ve Birakdi
Aylik Gelen Tatli Paraciklardan 10 Usd Eksilse Bisi Olmaz Sniyorlar Bu Yaziyi Okuyup Hacklenen Warsa Hic Zahmet Etmesin Kasmak Icin Biraz Boykot Edin Onlar Sizin Pesinizden Kossun
Sitenin Data Basesini Hacklemisler Carimin Butun Id Sifre Pass Gizli Soru Cvp Aldilar Bu Bnim Sorunummu Tabiki Hayir

Allahin Belasi Bi Site Bugunu Duuzeltemezler Bnim Gibi Orencilerde Harcadigi Paralarin Arkasindan Aglar
4 Tane Car Yaptim 4 Ude Site Bugu Yuzunden Gitti
Allah Belasini Versin Siteninde Preastisinde
Bi Bok Biliosan Ve Bu Yaziyi Okucak Olursan Oturda Tek Tek Msn Al Hacklenen Carlari Al
O Zmn Diyeyim Bu Aldigim Premium Parasi Size Helal Olsun
Tickete Bile Bokdan Oto Msj Yazionuz Yok Bu Bolumle Biz Ilgilenmioz Yok Suraya Yonlendirildi Yok Buraya
Al Msn Mi Forumdan Ozel Msj At.
Ama O Car Gelmedigi Surece Butun Paralar Haram Olsun Okulda Tost Yemedim Gittim Premium Aldim Ac Ac 1 Hafta Dolastim Pustun Biri Sizin Allahin Belasi Bugunuz Yuzunden Carimi Hackledi Yeter Artik
Adminler Eger Icimi Doktuysem Ve Arada Argo Kelimeler Kullandiysam Maruz Gorun Ha Eger Cok Konustun Sen Dersen Banla Sorunum Olmaz Cok Sukur Bi Tekmede Sizden Glsin Anasini Satam
INewerTalkToMuch isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla