Aykırı Sorular
Arkadaslar 1 saat olmadı bazı sorular sordum Ko forumda yeni konu açarak 10 dakıka geçmedi Modlar uyelığımı banlamıslar konuyuda sılmısler.Ama düşünememişlerki ben vazgeçmem. Şimdi Aynı konuyu tekrardan yazıyorum sizlerden yorumlarınızı moderatorlerden cevap beklıyorum..
1 Clickanbuy dan kredı kartı ile limit olmadığı halde alısverıs yapılabılmekte Ko buna neden ızın verıyor acaba. Ve bu yuzden banlanan kişiler neden sanki çalıntı kartla alışveriş yapmış gibi muamele görüyor ve sitede herhangi bir bilgi yazmamasına ragmen 999 ban alıyor bu banlar açılacakmı clickandbuy dan lımıtsız karsılıksız kartlara veresıye yapılıyormus gibi yapılan satıslar durdurulacakmı? Nasıl olsa yeni account acıp yeniden devam eder düşüncesinemi sahipsiniz ve bu 999 ban sizce adılmı?
2 Dupe itemler ne olacak. Dupe itemı yapanlar sizden dahamı akıllı ki bulup gereğini yapamıyorsunuz yada işinize mi gelmiyor.
2 İnternet cafeler binlerce Gold barı nereden bulup para karsılığı satıyor.Bu Gold Bar lar düpemi yoksa bir yerden beleş olarak mı gelıyor?(Ben cevabını biliyorum siz ne cevap verıceksiniz onu merak ediyorum)?
3 Koxp exper bug vb durumlar ne zaman sona erecek yada serbestmi olacak. Ve siz aylarını yıllarını emeklerini bu oyuna vermiş kişileri sırf bılerek yada bilmeyerek partıde oldukları için banlamaya devammı ediceksiniz bundan bir kazancınız varmı?
4 999 ban ne demek 999 dan kasıt nedir?
5 Her ne sebepten olursa olsun 999 ban alanların banı acılacakmı? ANGELUS bır konuda şöyle demiş: 999 ban alanlar özellikle koxptan olanlar kesinlikle açılmıyacak. Eğerki durum böyleyse ARES te Quest bug la 80 lvl olup 999 ban alan Longyan(MAGE Just1ce Clani lideri) banını nasıl açtırdı.Bizim bu durumdan ne mana çıkartmamız gerekıyor?
6 Bu oyunda büyük miktarda para dönmesine rağmen neden müşteri hizmetleri yok? Var dıyeceksiniz. Bana göre yok. Bknz. Soru7
7 Oyuncular para harcamak istedikleri zaman telefonla karsılarında birilerini hemen nasıl bulabılıyorda bir problemleri olduğunda bu Müşteri hizmetleri vb. bir yere telefonla ulaşamıyorlar.
8 Forumda neden uye olanlar konu açamıyor? Diyeceksiniz şu kadar msj atması vs gerekıyor. Peki neden türkçe forum ilk açıldığında böyle bir uygulama yoktuda bizler dertlerimizi dile getirmeye başladıktan sonra böyle bir uygulama yapma gereği düşündünüz. Bir oyuncunun baska bir konu altında derdini anlatmaya çalışması sizi hiç rahatsız etmiyormu?
9 Oyunda lag dan dolayı hiç bir şey anlaşılmayan savaşlar boss eventlar vs. bu şekildemi devam edicek düzeltmek için bir çalışmanız varmı?
10 Sizce neden ingilizce forumdakı oyuncular oyun içinde ki mevzuları tartışırken biz türk oyuncular bu forumda sadece bu tur mevzularla ilgili tartışmaktayız.
11 Bizlerin sizin gözünüzdeki ehemmiyeti nedir?
12 Knight Online da Müşteri Her Zaman Haklıdır politikası geçerlimi? Değilse sebebi nedir?
13 Oyunun Türkiyede yasaklanmasından bahsediliyor bu sizi endişelendiriyormu? Eğer böyle bir şey olursa sizce sebebi nedir?
14 Oyuncular bilmedikleri halde ingilizce ticket atmaya devammı etmek zorundalar. Daha önemlisi Bu atılan tıcket lere doğru dürüst cevap almaya başlayacaklarmı?
15 Hacklenen charımla ilgili kullandığım 3 farklı kredi kartı bilgisini paypal clickandbuy ID lerini kayıtlı mailimi telefonumu daha önce binbir zahmetle attığım ticketlerle değiştirdiğim 1 nci ve 2 nci gizli soru cevabımı vermeme ragmen accountumu neden geri alamıyorum(Hackleyen kişi o sıra character için alışveriş yapmaya başladığı için buyuk ıhtımal) ?
16 Perastis ve 1 Türk neden başka bir sitede moderatorler ve orada uyelere dırek cevaplar verırken burada sadece konu kılıtlemek kapatmak ve uyelık banlamak yada en iyi karne masalı adıyla lolipop şekeri dağıtmakla meşguller.
17 Oyun içinde ne zaman GM lere pm attığımızda ne zaman cevap alabileceğiz. Daha doğrusu yardım alabılecekmıyız?
18 Biz oyuncuların bu sorunlardan dolayı 1 gun veya daha fazla oyun acmama veya 1 ay premıum almama gibi bir eyleme kalkışması durumunda ne düşünürdünüz(Arkadaslar bu şimdi geldi aklıma iyi bir tepki olbılır gibi görünüyor bana bilmem siz ne düsünürsünüz)
18 Bu konuyuda kapatıp beni yeni mesaj atmak için tekrar uğraştıracakmısınız?
19 Bu sitede bu sorulara cevap verebılecek moderatör varmı?
buraya perastısın burda olmasından dolayı koydum bunu
www.kinightonlineworld.com forumuna koyuyorum onlar sılıyor ben koyuyorum onlar sılıyor bir tane uyede demıyor kı kardesım nıye sılıyorsunuz yada yazılarda hakaret vs mi var anlamadım?