Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-07, 02:23   #13
omer_evran
Özel Üye

omer_evran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2147638
omer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Odulu
omer_evran - AİM üzeri Mesaj gönder omer_evran - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
drshuffle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
peki ben böyle dengesizlikleri olan bir firmaya neden güvenipte gerçek kredi kartımın numarasını vereyim. çok güzel reklamlarını yapıyorlar bravo yakında by-pal ile yarışırlar bu gidşle. ya bari biraz örenek alsınlar 15 ytl yüzünden yaşadıklarımıza bak. ben zaten oyunuda felanda degilim başıma hukuki bir işe gelmesin yeter ama 4 tane mailin hiçbirine cevap gelmiyor. diyelimki haveleyi yaptım. onu göreceklerini ne bileyim.
C&B 'a güvenmek veya güvenmemek tamamen sizlere kalmış bir olaydır. C&B dünyada milyonlarca üyesi bulunmaktadır, ve bizlere üye olurken şartlarını bildirmektedirler. Bizlerde bu şartları bilerek üye olmaktayız. C&B K2 Network ile çalışmaya başladığı ilk günden itibaren Türkçe Müşteri desteğini vermeye başlamıştır.

Telefonların sürekli meşgul olmasının sebebi ise, Türk oyuncuların her türlü oyun probleminde C&B yi aramaları veya mail atmaları örn; oyun neden kapalı? , oyunda DC oldum neden? , İtemim silindi neden ? gibi Oyunun müşteri hizmetlerini ilgilendiren veya onlarıda ilgilendirmeyen alakalı alakasız sorular için C&B 'yın telefonlarını ve e-posta'larını meşgul etmeleri yüzünden asıl problemi olan kullanıcılar ulaşamamakta. Şunuda belirteyim C&B bütün müşterilerine aynı özen ve ikkati göstermektedir. Bütün mailleri veya Telefonları cevaplandırmaya çalışmaktadırlar.
omer_evran isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla