Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-07, 17:36   #3
OriginaL_Pisiko
|F®áñk隆éíÑ|

OriginaL_Pisiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 86
OriginaL_Pisiko has a reputation beyond reputeOriginaL_Pisiko has a reputation beyond reputeOriginaL_Pisiko has a reputation beyond reputeOriginaL_Pisiko has a reputation beyond reputeOriginaL_Pisiko has a reputation beyond reputeOriginaL_Pisiko has a reputation beyond reputeOriginaL_Pisiko has a reputation beyond reputeOriginaL_Pisiko has a reputation beyond reputeOriginaL_Pisiko has a reputation beyond reputeOriginaL_Pisiko has a reputation beyond reputeOriginaL_Pisiko has a reputation beyond repute

Alıntı:
omer_evran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Eğer hesabınızda bir sorun var ise C&B ile iletişime geçerek düzelttirmelisiniz. Ama şu anda genel olarak power Up Storede bir sorun yaşandığı içinde alışveriş yapamıyor olabilirsiniz.
Hayir bak ben almanyada oldugum icin bankalar arasi havale yapabiliyordum pre alirken.. Simdi bir seyler almaya calisirken power up stoneden benim üyelikteki kaul ediyo ama hesab numarami kabul etmiyo baska ver diyo.. 1 sefer ödememi geciktirmistim ve sonra alis verisimi engellemislerdi durdurmuslardi hesabimi sonra ödedim acilti tekrar ama ondan beridir alis veris yapamiyorum.. Bunu anlatabilmek icin nereye e mail yollamam lazim.. Click buy hesabimi aktif yapti sanirim ama KO benim havalemi kabul etmiyo gibime geliyo power up stone acilsin ss cekicem göstermek icin sana.. Birde yollucam e mail de yardimci olursan yada click buy in türkce danisma hati varsa numarasini verirsen sevinirim.. Kendim anlatabilirim belki..

QriginaL Is Back !
Coming Soon !
OriginaL_Pisiko isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla