Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-07, 06:13   #10
ManAcrEzzer
Warrior

ManAcrEzzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 88
ManAcrEzzer has a reputation beyond reputeManAcrEzzer has a reputation beyond reputeManAcrEzzer has a reputation beyond reputeManAcrEzzer has a reputation beyond reputeManAcrEzzer has a reputation beyond reputeManAcrEzzer has a reputation beyond reputeManAcrEzzer has a reputation beyond reputeManAcrEzzer has a reputation beyond reputeManAcrEzzer has a reputation beyond reputeManAcrEzzer has a reputation beyond reputeManAcrEzzer has a reputation beyond repute
ManAcrEzzer - İCQ üzeri Mesaj gönder ManAcrEzzer - AİM üzeri Mesaj gönder ManAcrEzzer - MSN üzeri Mesaj gönder ManAcrEzzer - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
mustafaaslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
arkadaslar bu adamlara gm yardım ediyor...arkadasımdan duydugumu sölim...mesela biz inn e 9999 tane bus koyabilirken bu adamlar inn e bunun daha fazlasını koyabiliyor çünkü gm ile çalışıyorlar...adamlar gm e para yolluyor yaw...arkadasımın dedği doruysa tabi...ama ne olursa olsun deli oluyorum...ben ticaretle para kazancam die bi yerlerimi yırtıyım adamlar gitsin direkt para alsın...
seni baya kekLemişLer qibi evt bende duydum bütün serverLarda 750 den satanLAr war
ManAcrEzzer isimli üye çevrimdışı