Dupe knightte hiçbir zaman bitmedi, aslada bitmicek ne bugun nede yarın, daha onceden bus ve bes yapıp letter ile charlara mail atarak gonderiyorlardı stoklar burdan dolayı vardı, bir ara herkesdeki bus ve besler (inn hostes ve inventory) silindiginde herkes bitti sandı ama letterde bulunan (-ki 10 tane mail attıgını dusunursen ve her birisi 9999 bes oldugunu da dusunursen 900 gb eder) yuksek sayıdaki bus ve beslerden satıslar devam etti aynı rakam ustunden, ama daha sonra letterdeki bus ve besleride silmeyi başardılar boylece herkesın elinde bulunan stoklar tamamen silinmiş oldu (yani toplu olarak satışlar için stok yok olmuş oldu), fiyatların eskisi gibi 25 kurus 30-40 kurus olmamasının nedenide toplu üretim yok, bir kişi gelipde bana 3000 tane gb dediginde eskisi gibi çıkartıp bus ve bes veremedikleri için rakamı arttırdılar ama hala daha coin olarak dupe devam ediyor... Gm lerin bu kişilerle ortak olması konusuda imkansız cunku eger bildiginiz bir hali hazırda çalışan dupe yontemı (yada yapılış şeklini bilipde püf noktasını bilmediginiz) varsa eger gmlerden istediginizi alabilirsiniz (item, banlı char actırma yada edit char gibi)..... İtem dupesi son patch e kadar vardı ustelikde anvildeki bir bug ile 3 tane +0 itemden baska bir unique e gerek kalmadan +3 item cıkıyordu (su anda olmuyor die biliyorum)... Su anda halen gb dupesi var ama coin olarak oldugu için (ugrasması zor maliyeti yuksek oldugundan

) eskisi gibi ucuz deil, item dupeside son patch e kadar vardı ama suanda hangi durumda bilmiyorum.....
Ve son olarakda ister dupe olsun ister dupe olmasın insanlar bu merch.daki fiyatları inanılmaz yuksek olan itemleri yada scrolları almaya devam ettikleri surece fiyatlar hiçbir zaman dusmeyecek....