Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-07, 02:38   #2
omer_evran
Özel Üye

omer_evran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2147640
omer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Odulu
omer_evran - AİM üzeri Mesaj gönder omer_evran - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
XLAW adlı üyeden alıntı Mesajı göster
"Muhabir Banka Masrafı Havale Alıcısından Tahsil Edilecektir." Havaleyi yaptim ve hala onaylanmasını bekliyorum ama tırnak icine aldıgım ibare biraz kafamı kurcaladı .7,84 Euro havale ettim dier kesintileri ve masrafları ben kendim karsılıyorum ama gordugunuz gibi bu muhabir banka masrafı olaki gonderdigim 7.84 euro'luk tutardan kesilirse C&B ye tam borc gitmeyeceginden bir sorun olurmu ? Kısacası tekrar bir havale daha yapmak zorunda kalırmıyım?
Muhabir banka masrafı dedikleride sizden havale için alınan masrafların içerisinde olması gerekli. Sizden alınan masrafların içerisinde paranın karşı tarafa iletilene kadar aracılara ödenen paralarda dahildir.
omer_evran isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla