Konu: C&B hatası
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-07, 01:43   #2
omer_evran
Administrator

omer_evran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2147636
omer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Odulu
omer_evran - AİM üzeri Mesaj gönder omer_evran - MSN üzeri Mesaj gönder omer_evran - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
darkfunreal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
beyler ben oyun dan tanıdım bir eleman acc verdim yani şifremi cocuk bana gold cektmiş ben nerden bilim cocugun hırsız oldugunu bana karşı oyun dan bir yamugu yoktu olmadıda ama gel görki 30 gün sonra acc ban yedi bende aradım clic & buy 'u bana dedi laf bu senin o card dan cektin prem .. calıncı card mışş dedi şok oldum dedim peki card bütün borcunu ödesem ne olur die acarlarmı :S acılmaz dedi bu dolandırıcılıga giriyor ne yapmam gerek 1 aydır peşindeyim ama hep geri dönüyorum help mee plss ...
içinde lvl 71 Warrior var Nick WarriorJilo yardımı gecen ve emegi olan herkese tşk ederim Tnx for www.knightonline.get.tr Wep Site A lot
,

C&B ile görüşmen gerekli bu sorunu Geçmiş olsun.

[center]
omer_evran isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla