Alıntı:
505 adlı üyeden alıntı
Parayı yatırın dediniz 60 Euro + havale ve işlem masraflarıyla beraber yatırdık.Dekontu bize faxlayın dediniz faxladık.E-mail yoluylada atın dediniz onuda yaptık.Fakat ne bir ses ne bir haber var.2 kere fax yolladım 4 kere tarayıcıdan cıkarıp mail vasıtası ile attım.Hiç bir gelişme yok!Bu kadar sorumsuz calısan bir firma gormedim.Bosunamı 200 ytl gibi bir masraf yaptım şimdi ben   |
kardeş eğer parayı 1 hafta içinde yatırdıysan biraz daha beklemen gerekiyor.neden diye sorarsan... sen bankaya parayı yatırıyorsun.1-2 gün içinde karşı bankaya para onaylanıp yollanıyor ve daha sonra clickandbuy bu para yollayanları sisteme kaydediyor bu havalenin clickandbuyun sistemine kaydedilmesi ve senin parayı yolaldığının onaylanması falan filan yaklaşık 15 gün kada sürüyor.yani 10-15 gün geçtikten sonra clickandbuya bir daha telefon acar sorarsın büyük ihtimalle sana sonucu açıklayacaklardır. nereden biliosun sen bunları diye aklına takılırsa bende aynı sorun ile karşı karşıyayım 7 gün oldu para yollayalı 15 gün beklemem gerektiğini ve nedenini bana bu şekilde açıkladılar.
onu bunu bosverde inşallah charım ve charlarınız sonunda banı kaldırılıp açılır