Konu: C&B hatası
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-07, 11:42   #3
sahinerin
35-40 LvL

sahinerin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 69
sahinerin is on a distinguished road

Alıntı:
darkfunreal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
beyler ben oyun dan tanıdım bir eleman acc verdim yani şifremi cocuk bana gold cektmiş ben nerden bilim cocugun hırsız oldugunu bana karşı oyun dan bir yamugu yoktu olmadıda ama gel görki 30 gün sonra acc ban yedi bende aradım clic & buy 'u bana dedi laf bu senin o card dan cektin prem .. calıncı card mışş dedi şok oldum dedim peki card bütün borcunu ödesem ne olur die acarlarmı :S acılmaz dedi bu dolandırıcılıga giriyor ne yapmam gerek 1 aydır peşindeyim ama hep geri dönüyorum help mee plss ...
içinde lvl 71 Warrior var Nick WarriorJilo yardımı gecen ve emegi olan herkese tşk ederim Tnx for www.knightonline.get.tr Wep Site A lot
öncelikle senin adına üzüldüğümü söylemek istiyorum.biliyorum ki kimsenin karşılaşmak istemeyeceği en b...tan bir durum ile karşı karşıya kalmışsın.
k2 network şöyle çalışıyor bu accound ban konusunda.diyelim ki pre parasını ödemedin...charın 999 gun banlanır ve ödemeni beklerler ve ödediğinde tekrar açarlar.
diyelim ki pre aldın...preyi kendi kartınla aldın ama.ve diyelim ki ödemeyi reddettin bankandan(ki kimse böyle bir dengesizlik yapmaz)o andan itibaren k2 senin yaptığın o alışverişi kesin olarak hırsızlık ve dolandırıcılık olarak nitelendiriyor ve ödeme yapsan dahi clickandbuya accoundun açılmayacağını bildiriyor.anlayacağın alacağını alıyor ve bir daha seninle iş yapmıyor k2 network. alışverişi başkasının kartı ile aldıysan ve o kart sahibi itiraz ettiyse ödemeye yukarıdaki işlemlerin aynısı ile karşılaşıyorsun doğal olarak.

sonuç=ödemede her hangi bir itiraz olursa ban kalkmıyor
sahinerin isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla