Konu: GM Listesi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-07, 06:31   #6
JamesWilkenson
ultrAslan

JamesWilkenson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 78
JamesWilkenson has a reputation beyond reputeJamesWilkenson has a reputation beyond reputeJamesWilkenson has a reputation beyond reputeJamesWilkenson has a reputation beyond reputeJamesWilkenson has a reputation beyond reputeJamesWilkenson has a reputation beyond reputeJamesWilkenson has a reputation beyond reputeJamesWilkenson has a reputation beyond reputeJamesWilkenson has a reputation beyond reputeJamesWilkenson has a reputation beyond reputeJamesWilkenson has a reputation beyond repute
JamesWilkenson - İCQ üzeri Mesaj gönder JamesWilkenson - AİM üzeri Mesaj gönder JamesWilkenson - MSN üzeri Mesaj gönder JamesWilkenson - YAHOO üzeri Mesaj gönder JamesWilkenson isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
mc_kanka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
ıkonik ismini görünce tüylerim diken diken oluyor
ben bu kdr sorumsuz acımasız bi gm görmedim...
Lol derim ben buna
BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL.
JamesWilkenson isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla